naar top
Menu
Logo Print

Doosan stelt nieuwste productietechnologieën voor op DIMF

Beurs kent met 2600 bezoekers grote belangstelling
magazine

Op de tweejaarlijkse beurs DIMF (Doosan International Machine Tools Fair) in Changwon, Zuid-Korea heeft Doosan haar nieuwste productietechnologieën voor draaien en frezen voorgesteld aan haar klanten en dealers.
De machinefabrikant biedt met 350 verschillende modellen zowel specifieke als universele productieoplossingen voor nagenoeg iedere sector in de maakindustrie. 2600 bezoekers vanuit de hele wereld bezochten het evenement, dat plaatsvond van 15 tot en met 17 mei.
Ook Dormac CNC Solutions was met een delegatie uit Nederland aanwezig. Tijdens deze 12e editie toonde Doosan 80 machines en automatiseringsoplossingen, waaronder 30 noviteiten. De belangrijkste ontwikkelingen liggen op het gebied van 5-assig bewerken, Multi-Tasking en productie-automatisering. Doosan toonde daarvoor de complete range DVF-serie premium 5-assige bewerkingscentra, waarvan een deel voorzien van automatische productbelading met lineaire palletpoolsystemen.
Daarnaast demonstreerde de Zuid-Koreaanse fabrikant een uitbreiding van de PUMA SMX Multi-Tasking draai-/freesmachines met een versie met onderturret, waarmee Doosan de maakindustrie een nog hogere efficiency en flexibiliteit biedt. Met haar presentatie gaf Doosan alvast een voorproefje voor de komende EMO, die geheel in het teken van compleetbewerking, turn-key automatisering en complex machining.

DORMAC CNC SOLUTIONS

DORMAC CNC SOLUTIONS

+31229542485
+31229542364