naar top
Menu
Logo Print

UPDATES IN SOFTWAREPAKKET POWERMILL 2019 GEDEMONSTREERD

4D CAM houdt user meeting bij Jabro Tools

Zoals bij alle grote updates in de softwarepakketten die het bedrijf in de Benelux verdeelt, hield 4D CAM opnieuw een paar 'user meetings' voor zijn klanten die die software gebruiken. Dit keer ging het om het PowerMill CAD/CAM-pakket, waarvan Autodesk eind maart de 2019-versie lanceerde. Een medewerker van de ontwikkelaar demonstreerde de nieuwigheden en beantwoordde de vragen van de aanwezigen. De 'user meeting' vond in ons land plaats bij Jabro Tools B.V., dat zelf klant is van 4D CAM en hiermee graag een partnerschap opzet. In België vonden twee meetings plaats bij Seco Tools.

 

“AANZIENLIJKE TIJDSWINST"

Danny Versluys, ART Group
Danny Versluys, Art Group

Danny Versluis is CNC-frezer bij de ART Group in Tilburg, waar men hoogwaardige stempels maakt. Hij freest er heel nauwkeurige onderdelen in (gehard) staal en hardmetaal. Hij werkt al 12 jaar met PowerMill en zorgt ervoor dat de software zo efficiënt mogelijk benut wordt binnen de organisatie.

"De software is voor ons een belangrijk stukje gereedschap. Door up-to-date te blijven, kunnen wij altijd de nieuwste technologieën inzetten. De user meetings geven ons de mogelijkheid om hier optimaal gebruik van te maken. Er zijn weer een aantal nieuwe functies te vinden in versie 2019, waaronder de nieuwe Vortex strategie. Deze is geoptimaliseerd en zal ons een grote tijdswinst opleveren", zegt hij vastberaden.

 

 

 

 

 

“GEBRUIKSVRIENDELIJKER"

Alain Verslype, Innodema
Alain Verslype, Innodema

Alain Verslype is CAM-engineer bij Innodema, een tandtechnisch labo uit Oostende in België. Zij frezen er vijfassig; zowel ferro (titanium of kobalt-chroom), als non-ferro (zirkonium of PMMA). Hij werkt nu al vijf jaar met dePowerMill software.

“Ik gebruik momenteel een versie uit 2015. Die draait op de achtergrond; als hoofdsoftware gebruiken we DentMill. Voorlopig blijft dit voldoende voor de producten die wij nu fabriceren. Toch wou ik hier nu al aanwezig zijn, om alvast op de hoogte te zijn van de nieuwigheden die op ons afkomen. Het is mij vooral opgevallen dat de nieuwe interface gebruiksvriendelijker geworden is. Je hoeft nu in mindere mate een specialist te zijn om tot het gewenste resultaat te kunnen komen."

4D CAM

4D CAM

BEEKVELDSTRAAT 67/bus 1
9300 AALST
+3253804503
+3214226235
www.4dcam.be