naar top
Menu
Logo Print

Heel wat interesse voor eerste jobdag bij RoboJob

Donderdag 11 april
magazine

Op donderdag 11 april opent RoboJob uit Heist-op-den-Berg de deuren voor de eerste keer voor een ‘Jobdag’ voor jonge studenten en jong afgestudeerden.
Er staan nog steeds heel wat vacatures open bij RoboJob. De firma heeft de afgelopen weken deelgenomen aan de verschillende jobbeurzen van Groep T in Leuven, Thomas More in Geel en De Nayer in Sint-Katelijne-Waver. Nu organiseert de robotspecialist ook een Jobdag waarbij jongeren in het bedrijf zelf welkom zijn om alles met eigen ogen te ontdekken. De inschrijvingen blijken vlot binnen te stromen.
“Het is de eerste keer dat we dit soort evenement organiseren,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “Het voorjaar is traditioneel een erg drukke periode met tal van beurzen en evenementen, maar eerder gericht op klanten in binnen- en buitenland. Nu richten we ons op nieuwe collega’s, en zetten we voor hen onze deuren open zodat ze hier alles zelf eens kunnen ontdekken.”
Op 11 april is elk technisch talent welkom bij RoboJob. Die dag worden er twee praktische infosessies georganiseerd waarbij er een blik achter de schermen wordt gegund bij alle teams binnen RoboJob. Ook een rondleiding in de productie en praktische demo’s staan op het programma. Er wordt afgesloten met een informele drink met de werknemers van RoboJob, zodat de deelnemers ook bij hen terecht kunnen met praktische vragen.
Meer info en registratie vind je op de website van RoboJob.

ROBOJOB

ROBOJOB

+3215257274
+3215257280