naar top
Menu
Logo Print

Ermak met twee kantpersen en snelle fiberlaser op TechniShow

Ermak met twee kantpersen en snelle fibe
magazine

Ermak, fabrikant van plaatbewerkingsmachines zal tijdens de TechniShow twee kantpersen en de snelle servo aangedreven Fibermak Momentum Gen-3 GFORCE demonstreren.
De Fibermak GFORCE is voorzien van een 4 kW IPG diodelaser en heeft een werktafel van 3.000 x 1.500 mm. De Fibermak GFORCE is gebouwd op een zeer stijve frameconstructie, met inzet van precisie-onderdelen voor een lange levensduur.
Ermak demonstreert ook de twee meest actuele modellen kantpersen: de Ermak SpeedBend 3100-175 kantpers combineert een hoge snelheid met een hoge capaciteit en kwaliteit. De hoge bewegingssnelheid van de ram in combinatie met de extreem snelle achteraanslag zorgen ervoor dat de SpeedBend tot wel 2x sneller is dan andere kantpersen. De Nederlandstalige Delem touch screen besturing kan direct 3D DXF files importeren of offline worden geprogrammeerd. De SpeedBend is standaard uitgerust met onder meer CNC bombering en een ruime keuze aan gereedschapsystemen, veiligheidssystemen en oplegarmen alsmede de beschikbaarheid van een plaat volgsysteem en hoekmeetsysteem.
De Powerbend Falcon 1270-40 SEAT is een 4-assige kantbank met 1270 mm buiglengte en 40 ton buigkracht. Het combineert hoge snelheden met een hoge capaciteit. De productiviteitswinst wordt gehaald uit de hoge ijlgang-, retour- en buigsnelheden. De Powerbend Falcon serie is ontwikkeld om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. De Powerbend Falcon is uitgerust met een Delem 58T besturing en Wila mechanische bovenklemming.

LANDRE

LANDRE

+31347329329
-