naar top
Menu
Logo Print

82 jaar staat Kaltenbach-Tools voor het leveren
van krachtige en degelijke machines

Onze hedendaagse ervaring en kennis zijn dan ook de kracht van Tools.

Staal is het mooiste product ter wereld en stelt de mens al eeuwen in staat om te bouwen en te construeren. Maar het bewerken van staal vereist vakmanschap.


Brede kennis

Experts uit de staalindustrie en de staalhandel roemen al jaren de machines en de kennis en ervaring van Kaltenbach - Tools B.V. De Nederlands/ Duitse producent van staalbewerkingsmachines is qua kennis, techniek, assortiment en service zijn tijd altijd vooruit geweest. Ook nu, in de 21e eeuw, waarin digitale technieken een enorme vlucht hebben genomen.


Uitgebreid assortiment

Mede daarom is ons assortiment de laatste jaren flink uitgebreid. Wij beschikken over een compleet programma krachtige en oerdegelijke installaties voor zagen, boren, ponsen, knippen, snijden of buigen, alles is mogelijk met behulp van onze professionele machines. Denk bij Kaltenbach - Tools ook aan gereviseerde of occasion machines, transport en meetsystemen of hydraulisch gereedschap.Meer dan 100 types machines biedt Kaltenbach - Tools voor het bewerken van uw staal en/of aluminium. Uiteraard zijn àl uw specifieke wensen bespreekbaar.


Jarenlange ervaring

Meedenken in alles, ook op financieel gebied, voelen wij als taak naar onze opdrachtgevers. Mens en machine is het credo waarom Kaltenbach-Tools al 82 jaar wordt gezien als een heel bijzonder bedrijf. Wijsheid komt met de jaren en wij durven te zeggen dat wij over deze wijsheid beschikken. Al meer dan 82 jaar staan meer dan 4000 opdrachtgevers bij ons centraal en wij verwelkomen u heel graag als nieuwe klant en voorzien u vrijblijvend van een professioneel advies.

Kortom: KALTENBACH - TOOLS; TALKING STEEL

KALTENBACH TOOLS

KALTENBACH TOOLS

KERKSTRAAT 58/-60
2295 LH KWINTSHEUL
+31880283000
+31880283030