naar top
Menu
Logo Print

Beijing Essen Welding & Cutting van start gegaan

Grootste lasbeurs in Azië ontvangt meer dan 1000 exposanten
magazine

Beijing Essen Welding & Cutting, de toonaangevende vakbeurs voor de lasindustrie in Azië, opende maandag voor de 24e keer haar deuren. Tot en met vrijdag 28 juni presenteren meer dan 1.000 exposanten hun producten en diensten in het Shanghai New International Expo Center. Thomas Kufen, burgemeester van Essen, opende de beurs samen met de Chinese Werktuigbouwkundige Vereniging en de Duitse Lasvereniging DVS.
Er is in China veel vraag naar las- en snijproducten. Het land is met een maandelijkse productie van 85 miljoen ton staal wereldleider en heeft daarom een grote behoefte aan verdere verwerking. Beijing Essen Welding & Cutting biedt bezoekers het ideale platform om informatie te zoeken over de innovaties in de belangrijkste technologieën op het gebied van verbinden, snijden en coaten, maar ook om ideeën te delen en producten te bestellen.
Bedrijven hebben de mogelijkheid om een beknopt overzicht van hun diensten aan te bieden op de talrijke internationale paviljoenstands, waaronder het Duitse paviljoen. Dat is met 38% toegenomen door de grote vraag. Het Duitse Ministerie van Economische Zaken promoot de 25 bedrijven die aanwezig zijn op de paviljoenstand. Daar presenteren ze hun ‘Made in Germany’ producten.
Naast de hoogwaardige exposantenpresentaties biedt Beijing Essen Welding & Cutting een groot aantal mogelijkheden voor verdere opleiding. Op de conferentie "IFWT 2019 Welding and Joining for Intelligent Manufacturing Fusion and Diffusion of Sparkling Ideas" en op het "China Welding Industry Forum 2019" zullen experts hun kennis delen.
Ook dit jaar nemen bekende bedrijven zoals KUKA, Yaskawa, ESAB, ABB en Golden Bridge deel, maar vele nicheproviders en jonge bedrijven maken gebruik van de beurs om zich aan het vakpubliek voor te stellen en contacten te leggen. Met meer dan 1.000 exposanten uit 30 landen is deze beurs het grootste buitenlandse project van de Messe Essen.

BEIJING ESSEN WELDING&CUTTING

MESSE ESSEN

+4920172440
+49201724448