naar top
Menu
Logo Print

SfeerbeeldDe zesde editie van de ICIS & ELGI Industrial Lubricants Conference zal plaatsvinden in Amsterdam op 18-19 juni 2019 met als thema "versterking van de prestaties van smeermiddelen door de nadruk te leggen op een innovatieve formulering".

Deze jaarlijkse conferentie is ideaal voor mensen in de smeerolie-industrie die op de hoogte willen blijven van de laatste trends in de industrie en die inzicht willen krijgen in het overkomen van uitdagingen in formulering en eindtoepassingen. Aangezien veel bedrijven in de industrie gericht zijn op het verbeteren van de prestaties van smeermiddelen om gelijke tred te houden met de veranderende eisen voor eindgebruik en om concurrerend te blijven in Europa, is het evenement van dit jaar van vitaal belang voor de volledige toeleveringsketen.

Naast een tijdige en informatieve agenda biedt dit evenement elke dag weer onmisbare netwerkmogelijkheden. Geniet van het versterken van bestaande zakelijke relaties en het opbouwen van nieuwe commerciële contacten tijdens koffiepauzes, lunches en een receptie met drankjes.

De conferentie vindt plaats gedurende 1,5 dag en heeft betrekking op de inhoud die relevant is voor de volledige toeleveringsketen van smeermiddelen, met inbegrip van producenten van basisolie, mengers van smeermiddelen, fabrikanten van additieven, handelaars …

SfeerbeeldDe vier thema's waar de conferentie zich op zal focussen zijn:

 • Het OEM-perspectief: Een drijfveer voor de ontwikkeling van smeermiddelen
 • Onderzoek van nieuwe certificeringen voor hydraulica
 • Rondetafelsessie: Onderzoek naar de dringende uitdagingen voor lde eindtoepassingen van smeermiddelen
 • Verkenning van duurzaamheid binnen industriële smeermiddelen

 

 

Naast 1,5 dag presentaties van industriële smeermiddelen, biedt dit evenement ook een seminar van een halve dag gewijd aan metaalbewerkingsvloeistoffen. Op de middag van 19 juni zal het seminarie over metaalbewerkingsvloeistoffen onder meer de volgende onderwerpen behandelen:

 • Ontwikkeling van metaalbewerkingsvloeistoffen in overeenstemming met de biocidenregulering
 • Beoordeling van het gebruik van water dat mengbaar is met water versus neat oils
 • De visie van de fabrikant op trends in metaalbewerkingsvloeistoffen

Redenen om dit event bij te wonen:

 • Sprekers van toonaangevende bedrijven waaronder: Atlas Copco, Bosch Rexroth, Nestlé Quality Assurance Center, Afton Chemical, Croda, BP, Lubrizol en Total
 • Aanwezigheid van de volledige toeleveringsketen van smeermiddelen ter ondersteuning van uw bedrijfsgroei, ongeacht waar in de toeleveringsketen u zich bevindt
 • Verslaggeving van commerciële en technische inhoud door leiders in het veld
 • 7+ uur dedicated netwerktijd

U kunt de aanwezigheidslijst hier downloaden om te zien welke bedrijven u in juni kunt ontmoeten.

Lees meer over de conferentie door de brochure hier te downloaden. Kijk op de website voor meer informatie en volg deze link om u nu te registreren.

Voor groepsboekingen van 2 of meer deelnemers kunt u contact opnemen met Benjamin.Caveen@icis.com voor een promocode voor groepskorting.

ICIS

ICIS

HIGH HOLBORN \N
WC1V 6EU LONDON
+442079111920
-
www.icis.com