naar top
Menu
Logo Print

Seco organiseert Master Class ‘toegepaste verspaningsfysica’

Focus op betrouwbaarheid, productiviteit en kwaliteit
magazine

Op 21 en 22 mei organiseert Seco Tools Benelux bij STODT in Hengelo voor de tweede keer een Master Class ‘Toegepaste verspaningsfysica’. De opleiding, gedoceerd door Patrick De Vos, richt zich op productie- en engineeringverantwoordelijken die een beter inzicht willen krijgen in en controle over de sleutelindicatoren, zowel technologisch als bedrijfseconomisch, van hun verspanende productieprocessen. Belangrijke sleutelindicatoren zijn o.a. de betrouwbaarheid van het proces, kosten- en productiviteitsbewaking en de kwaliteit van het afgeleverde werk.
De link tussen technologie en bedrijfseconomie wordt steeds belangrijker. Als een verspanend proces beschreven wordt als een solied en consistent fysisch model kunnen aanpassingen in verspaningsfactoren ook gemakkelijk geëvalueerd worden in economische gevolgen. Bij de optimalisatie van het verspaningsproces is het van vitaal belang om verschillende scenario’s te toetsen en onderling te vergelijken betreffende zowel de technologische impact als de bedrijfseconomische consequenties.
Het programma geeft de deelnemers een conceptueel inzicht in verspanende processen en is gestaafd met vele reële praktijkvoorbeelden. Het aantal deelnemers is beperkt om een optimaal leereffect te garanderen. De deelnemers krijgen uitgebreid de kans om hun eigen problematiek ter sprake te brengen en eigen case studies naar voren te brengen.
Praktische informatie
Locatie:
STODT Hengelo: Gieterij 212, 7553 VZ Hengelo (Nederland)
Datum:
21 & 22 mei 2019: 9u – 17u

SECO

SECO

+3223890960
+3223890989