naar top
Menu
Logo Print

MITUTOYO SIMULEERT PRODUCTIEVLOER OP TECHNISHOW

Mitutoyo TechniShow
QuickVision Active

Mitutoyo kan als meetspecialist niet ontbreken op TechniShow. Op de beurs zal het bedrijf een productievloer simuleren waar allerhande meetapparaten met elkaar verbonden zijn en non-stop aan het werk te zien zullen zijn. Tijdens TechniShow staan kwaliteitscontrole, automatisering en snelle meetprocessen centraal.


MITUTOYO OP TECHNISHOW

Op TechniShow kan een bedrijf als Mitutoyo niet ontbreken. Het bedrijf richt een stand in van om en bij 140 m² om alle producten voor te stellen. Op de beursstand zullen er continu twintig mensen aanwezig zijn om de bezoeker te begeleiden doorheen de beursstand. Alle machines worden gedemonstreerd en zullen non-stop aan het werk te zien zijn. De beursstand wordt ingericht als een productievloer waar alle componenten met elkaar in verbinding staan.


Simulatie van productievloer

Mitutoyo TechniShow
Mitutoyo TAG lens

De beursstand wordt opgebouwd als productie-/meetvloer waar snelheid, automatisering en procescontrole de hoofdrolspelers zijn.
Al de meetopstellingen zijn met elkaar verbonden via een software die de meetprocessen controleert en bewaakt. Op de beursvloer wordt zo een centraal beeld in real time gegeven van de lopende meetprocessen, net zoals dit in realiteit toegepast wordt.


3 PIJLERS

De beursstand van Mitutoyo steunt op 3 pijlers. Namelijk die van kwaliteitscontrole, automatisering en snelle meetprocessen.


Kwaliteitscontrole

Mitutoyo TechniShow
MeasurLink

Geïntegreerde kwaliteitscontrole van de meetdata komt aan bod via onder andere MeasurLink software. Hierdoor worden meetgegevens draadloos overgezet naar een centraal systeem, waardoor het overzicht en de snelheid verbeterd worden.


Automatisering

Nog belangrijk op de stand is de eenvoudige automatisering van meetmachines. Een geïntegreerd systeem toont een vlotte overschakeling tussen verschillende producten. Gegevens van handmeettools kunnen eveneens gekoppeld worden aan MeasurLink, bijvoorbeeld via bluetooth. Zo komt alle informatie in een centraal systeem terecht. Industrie 4.0 wordt steeds belangrijker, dat gaat in de toekomst alleen maar verder uitbreiden.


Snelle meetprocessen

Mitutoyo TechniShow
KoGaMe

De snelheid van het meetproces is zowel in de meetkamer als in de productieomgeving van belang. U kan op de beurs kennismaken met de MiCAT software. Deze softwareapplicatie bepaalt zelf volautomatisch het kortst mogelijke meetprogramma, waardoor de gebruiker programmeertijd bespaart. Binnen de snelle meetprocessen springt de revolutionaire TAG lens in het oog. Dankzij het gebruik van geluid om licht te moduleren, is dit snelste scherpstelapparaat ter wereld in staat om de focus te veranderen binnen nanoseconden. De ultrasnelle scherptediepteregeling zorgt ervoor dat je zeer snel kan focusseren, wat resulteert in zeer kwalitatieve beelden. Ze biedt een nieuwe dimensie voor toepassingen waar snelle 3D-beeldvorming belangrijk is. Deze nieuwkomer binnen de Mitutoyo productfamilie is geschikt voor de meest veeleisende optische systemen en is de technologie van de toekomst. De nieuwe standaard op het gebied van snelle variabele scherpstelling. Mogelijke toepassingen zijn bv. te vinden in de voedsel- of medische industrie, in de lezing van QR-codes of in de tolerantiecontrole in kwaliteitsborgingssystemen.


BEZOEKERS

Mitutoyo verwacht zowel kmo's als grote bedrijven. Het meetproces wordt namelijk steeds belangrijker om producten met de nodige certificaten af te kunnen leveren. Iedereen heeft dus baat bij een uitgebalanceerd meetsysteem, elk op eigen maat. 

MITUTOYO

MITUTOYO

WILTONSTRAAT 25
3905 KW VEENENDAAL
+31318534911
-