naar top
Menu
Logo Print

FARO toont nieuwste innovaties op Precisiebeurs

13 en 14 november 2019
magazine

FARO zal haar nieuwste ontwikkelingen tonen op de Precisiebeurs in Veldhoven op 13 en 14 november 2019. FARO is aanwezig met haar nieuwste technologie├źn en branchespecifieke softwareoplossingen die bedrijven in de maakindustrie helpen om continue te kunnen voldoen aan de nieuwe eisen die worden gesteld. Dit vraagt om nieuwe meettechnieken waarmee de kwaliteitscontroles worden geoptimaliseerd en de productiviteit wordt verbeterd. Belangrijk hierbij is dat al in een vroeg stadium fouten kunnen worden gedetecteerd om een betere kwaliteit van het eindwerk te realiseren.
De FARO-technologie die op de beurs wordt tentoongesteld is gericht op het optimaliseren van productieprocessen en het reduceren van fouten. Onder andere de meest recente versie van het FARO 8-Assige systeem wordt tentoongesteld. De 8e as maakt rotatie mogelijk van wat in real-time wordt gemeten, wat betekent dat de arm niet moeilijk rond het object hoeft te reiken en niet naar verschillende locaties binnen het proces hoeft te worden verplaatst.
Daarnaast toont FARO de FARO PrizmTM die een maximale meetconsistentie levert voor zowel direct-naar-onderdelen contact- als contactloze eisen in elke werkomgeving. Ook het FARO TracerSI-systeem voor geavanceerde laserprojectie zal te zien zijn. De TracerSI projecteert het werk op de exacte locatie waardoor direct overgegaan kan worden tot de actie. Deze combinatie van laserscannen en nauwkeurige projectie vormt een nieuwe industrienorm voor herhaalbare lasergestuurde assemblage. FARO toont ook de nieuwe VantageS6 en VantageE6. Deze grootschalige, nauwkeurige meetoplossingen bieden 6 vrijheidsgraden meetmogelijkheden via de optionele 6Probe, die toegang geeft tot verborgen gebieden en kleine functies.
Voor meer informatie kan u terecht bij FARO op stand 53 op de Precisiebeurs.

FARO

FARO

HIGH TECH CAMPUS 68
5656 AG EINDHOVEN
+31407981010
+31407981099
www.faro.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

FARO ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen.

De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden gebruikt voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D, en nog veel meer.

Met de FARO 3D-meettechniek kunnen bedrijven efficiëntie maximaliseren en processen verbeteren.

FARO biedt een scala aan meetarmen voor tactiele en contactloze metingen, inclusief de FARO® Prime, FARO Edge®, FaroArm®, FaroArm® Fusion, Edge ScanArm®, Laser ScanArm®, FARO® Gage, FARO® Design ScanArm voor reverse engineering en CAD-gebaseerd ontwerp, FARO® Cobalt Array Imager, een metrology-grade contactloze scanner die miljoenen hoge resolutie 3D coördinatenmetingen vastlegt in enkele seconden. Het portfolio van FARO bevat ook de nieuwe FARO® TracerM, een 3D Laser Projectiesysteem voor efficiënte, nauwkeurige, lasergestuurde assemblage en productie, de nieuwe FARO® VectorRI Imaging Laser Radar, een groot-volume, contactloze 3D meetoplossing voor zowel handmatige en geautomatiseerde productieprocessen als de extreem nauwkeurige FARO® Laser Tracker voor korte tot lange meettoepassingen tot 80 meter.

FARO biedt tevens de FARO® Laser Scanner Focus 3D Series, FARO® Handheld Scanner Freestyle 3D en de FARO® Laser Trackers Vantage voor grote volumemetingen, de CAD-gebaseerde meet- en rapportagesoftware CAM2 Measure 10 en CAM2 SmartInspect, en de 3D documentatiesoftware SCENE, SCENECT, 3D App Center en SCENE Webshare Cloud.

  •   
  •   

Producten & Diensten