naar top
Menu
Logo Print

FARO organiseert New Technology Day

16 oktober 2019
magazine

FARO, leverancier van oplossingen voor 3D-meettechniek, organiseert op woensdag 16 oktober in Boortmeerbeek een New Technology Day om klanten te informeren over haar nieuwste, innovatieve Factory Metrology oplossingen. Doe mee met de Expert Teams om te leren hoe kwaliteitsborging, productie en productieprocessen kunnen worden geoptimaliseerd met behulp van de modernste 3D-meet- en laserprojectietechnologie!
De FARO New Technology Day biedt inzicht in de toegevoegde waarde die nieuwe FARO oplossingen kunnen bieden binnen industriële productieprocessen. Tijdens de New Technology Day heeft u de mogelijkheid om de nieuwste FARO technologieën te ontdekken, te vergelijken en te testen! En als u uw eigen onderdelen en bijbehorende CAD-bestanden meeneemt, zullen onze experts ze voor u meten en analyseren. Een directere feedback kunt u niet krijgen.

PRAKTISCHE INFO
Datum: woensdag 16 oktober 2019: 10:00 – 14:00u
Locatie: Silo’s, Leuvensesteenweg 350, 3190 Boortmeerbeek.
Programma:
• 10:00 u: Ontvangst
• 10:30 u: Introductie FARO
• 11:00 u: Live Demo: 8-Axis Quantum Scan Arm, Visual Inspect en de Laser Trackers Vantage S6 en Tracer SI
• 13:00 u: Lunch
• 14:00 u: Einde van het evenement
Deelname is volledig gratis, lunch wordt voorzien. Registreren kan op de website van FARO.

FARO

FARO

HIGH TECH CAMPUS 68
5656 AG EINDHOVEN
+31407981010
+31407981099
www.faro.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

FARO ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen.

De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden gebruikt voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D, en nog veel meer.

Met de FARO 3D-meettechniek kunnen bedrijven efficiëntie maximaliseren en processen verbeteren.

FARO biedt een scala aan meetarmen voor tactiele en contactloze metingen, inclusief de FARO® Prime, FARO Edge®, FaroArm®, FaroArm® Fusion, Edge ScanArm®, Laser ScanArm®, FARO® Gage, FARO® Design ScanArm voor reverse engineering en CAD-gebaseerd ontwerp, FARO® Cobalt Array Imager, een metrology-grade contactloze scanner die miljoenen hoge resolutie 3D coördinatenmetingen vastlegt in enkele seconden. Het portfolio van FARO bevat ook de nieuwe FARO® TracerM, een 3D Laser Projectiesysteem voor efficiënte, nauwkeurige, lasergestuurde assemblage en productie, de nieuwe FARO® VectorRI Imaging Laser Radar, een groot-volume, contactloze 3D meetoplossing voor zowel handmatige en geautomatiseerde productieprocessen als de extreem nauwkeurige FARO® Laser Tracker voor korte tot lange meettoepassingen tot 80 meter.

FARO biedt tevens de FARO® Laser Scanner Focus 3D Series, FARO® Handheld Scanner Freestyle 3D en de FARO® Laser Trackers Vantage voor grote volumemetingen, de CAD-gebaseerde meet- en rapportagesoftware CAM2 Measure 10 en CAM2 SmartInspect, en de 3D documentatiesoftware SCENE, SCENECT, 3D App Center en SCENE Webshare Cloud.

  •   
  •   

Producten & Diensten