naar top
Menu
Logo Print

Hoffmann Group wint iF Design Award met GARANT-producten

Voor categorie ‘Productdesign’
magazine

De Hoffmann Group heeft de iF Design Award gewonnen. Bij de discipline ‘Productdesign‘ ging de prijs naar de werkplaatsinrichtingsserie GARANT GridLine en naar de GARANT rolbandmaat. De iF DESIGN AWARD wordt jaarlijks uitgereikt door ‘s werelds oudste onafhankelijke designinstituut, de iF International Forum Design in Hannover. De winnaar werd gekozen door een internationale jury van 67 experts. Zij moesten maar liefst 6.375 inzendingen uit 52 landen beoordelen.
De GARANT GridLine-serie omvat diverse werkbanken en gereedschapswagens voor het inrichten van moderne industriële werkplekken en bedrijfsgebouwen alsmede de nodige accessoires. Duidelijke structuren, een consistentie designtaal, grote functionaliteit en een verscheidenheid aan combinatiemogelijkheden hebben de jury van de iF DESIGN AWARD geïnspireerd. De serie werd ontworpen volgens hetzelfde vormgevingsconcept als de GARANT GridLine, dat de drie criteria ‘Ergonomie, Efficiëntie, Emotie’ volgt en gebaseerd is op gestandaardiseerde buitenmaten en een uniform raster. Vanaf diverse onderdelenbakken en sleufscheidingsstroken en hardschuim-inlays tot en met kasten en werkbanken; alles past volgens een modulair principe in en bij elkaar. Het resultaat is functioneel geoptimaliseerde en fraai vormgegeven bedrijfsinrichting, die in elke werkomgeving past en naar wens kan worden gecombineerd en uitgebreid.
Behalve de GARANT GridLine-serie heeft ook de GARANT rolbandmaat de iF DESIGN AWARD 2019 gewonnen. Dit product valt op door zijn rustgevende heldere en karakteristieke vorm. Bij het werken overtuigt de rolbandmaat met een ingebouwde demper, die het polsgewricht ontziet.

HOFFMANN QUALITY TOOLS

HOFFMANN QUALITY TOOLS

+31742558181
+31742432734