naar top
Menu
Logo Print

SKS MACHINES: ZOWEL SERVICE ALS BOUW EIGEN MACHINES

SKS Machines maakt niet alleen zijn eigen machines, inclusief de software, maar doet ook onderhoud en aanpassingen van alle soorten metaalbewerkingsmachinesMachinebouw van a tot z

Hebben uw machines nood aan een onderhoud of moeten uw oude machines een upgrade krijgen? SKS Machines staat altijd voor u klaar. De firma uit Willebroek levert onderhoudsservice en aanpassingen voor alle mogelijke werktuigmachines. Daarnaast is SKS sinds enkele jaren begonnen met de bouw van eigen precisiefreesmachines. Dat doet het bedrijf volledig zelfstandig. Niets is SKS Machines te veel gevraagd.

SKS MACHINES

SKS Machines is in 1997 opgericht in de garage van zaakvoerder Gerrit Verbeeck. Het bedrijf begon als servicebedrijf en merkte dat daar een hoge nood aan was. Daardoor groeide het bedrijf sneller dan verwacht, waardoor van thuis uit werken al snel niet meer mogelijk was. Daarom verhuisde SKS Machines naar een eerste, bescheiden werkplaats van 360 m² in Niel. SKS bleef succes boeken en verhuisde in 2009 naar een ruimere locatie in het industrieterrein van Willebroek-Noord.

ACTIVITEITEN

Service en aanpassingen

SKS is gestart als servicebedrijf voor het elektrische gedeelte van werktuigmachines. Dat is nog steeds het kloppende hart van de firma, maar SKS doet echter nog veel meer: zo doet het ook aan aanpassingen van alle soorten machines. Dit wil zeggen dat ze oude machines volledig uit elkaar halen en opnieuw opbouwen in een nieuw jasje. Zowel mechanisch als op vlak van software. Daardoor voldoen de machines aan de moderne verwachtingen van de Industrie 4.0, die steeds veeleisender wordt. Alle soorten werktuigmachines, van CNC tot conventioneel, van elektrisch tot hydraulisch ... geen enkele soort machine is te veel gevraagd.

SKS Machines maakt  niet alleen zijn eigen machines, inclusief de software, maar doet ook onderhoud en aanpassingen van alle soorten metaalbewerkingsmachines

Bouw eigen machines

Zo'n zes jaar geleden begon SKS Machines met de bouw van eigen freesmachines voor de precisiewerking van dunne metalen platen. En precies zijn ze, want ze werken allemaal binnen de vijf micrometer. De machines worden geproduceerd met een volledig granieten basis. De volledige bouw van de freesmachines gebeurt binnen SKS. Van de assemblage tot de ontwikkeling van de software. Daarvoor werkt SKS samen met gerenommeerde namen zoals Heidenhain, Siemens en Bosch Rexroth.

ZOEKEN NAAR PERSONEEL

Momenteel werken er negen mensen bij SKS Machines. Het bedrijf heeft de mogelijkheden om verder te groeien, maar daarvoor zijn er extra manschappen nodig. SKS heeft twee openstaande vacatures voor een servicetechnicus en een servicemecanicien.

SKS MACHINES

SKS MACHINES

BEDRIJVENPARK DE VEERT 13
2830 WILLEBROEK
+3238444164
+3238448791