naar top
Menu
Logo Print

Laser Event 2018

Leer bij over de mogelijkheden van de lasertechnologie.
magazine

De ontwikkelingen in de lasertechnologie bieden de maakindustrie nieuwe kansen voor productontwikkeling en verbetering van de productieperformance. Tijdens Laser Event 2018 komen sprekers uit de praktijk en de onderzoekswereld praten u helemaal bij over de mogelijkheden in volgende 3 pijlers:

• Automatisering
Automatisering maakt het mogelijk behoorlijke efficiënte slagen te maken, bijvoorbeeld met een automatisch uitruimsysteem. Ook het offline en online automatiseren van het laserproces hoeft niet complex te zijn. Het helpt u uw lasersnijmachines nog optimaler in te zetten.

• Techniek
U leert welke mogelijkheden en vrijheden laser cladding en 3D metaalprinten de gebruiker geeft zonder concessies te doen aan kwaliteits- of sterkte eisen. Ook ontdekt u wat een nieuw type hoogvermogen Lasersysteem voor verhitting in industriële processen voor de plaatverwerkende industrie kan betekenen.

• Design
U leert bij over een aantal zaken die van pas komen bij het ontwerp en de constructie van producten die met laserlassen gefabriceerd gaan worden. Niet alleen wordt er informatie gegeven over het productontwerp, maar ook de toepassingsgebieden, het ontwerp van lasmallen en opspanning komen aan bod.

Voor meer info en inschrijving kan je op de volgende link terecht: https://mikrocentrum.nl/evenementen/themabijeenkomsten/laser-event#inleiding/.

MIKROCENTRUM

MIKROCENTRUM

+31402969922
+31402969920