naar top
Menu
Logo Print

Precisiebeurs 2017

15 en 16 november in Veldhoven
magazine

Op 15 en 16 november 2017 vindt de 17de editie van de Precisiebeurs plaats. Tijdens het tweedaagse evenement is het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven dé verzamelplaats voor alle spelers uit de precisietechnologie. In een expositieruimte zullen ruim 300 bedrijven uit Nederland, België en Duitsland hun nieuwe technologieën, oplossingen en producten voorstellen. Deze zijn gericht op componenten- en systeemleveranciers, engineeringsfirma's, machine- en apparatenbouwers, onderzoeksinstituten en universiteiten in de hightech systems sector.

Daarnaast organiseert Mikrocentrum tijdens de beurs een congres met tal van innoverende en inspirerende lezingen op het gebied van meten, micro-bewerken, motion control en engineering. Op beide dagen zijn er keynote tracks. Er zijn ook presentaties door de Big Sciences, CERN, ITER, ESS, ... voorzien.

De precisiebeurs heeft bovendien een internationale reputatie en organiseert daarom ook een internationaal Meet & Match Event, in samenwerking met de Kamer van Koophandel en Enterprise Europe Network (EEN).

Tijdens deze editie zullen de Rien Koster Award en de Wim van der Hoek Award worden uitgereikt.

Meer informatie en gratis inschrijven via www.precisiebeurs.nl.

PRECISIEBEURS

MIKROCENTRUM

+31402969922
-