naar top
Menu
Logo Print

HEVAMI focust op plaatbewerking

Op de komende TechniShow in Utrecht

HEVAMI zal dit jaar op TechniShow diverse ontbraammachines demonstreren voor het ontbramen en afronden van snijdelen. Onder andere een 4TD DiscMaster van Löwer en een SwingGrinder worden onder de loep genomen. Voor een vergelijkbare toepassing maar uitgevoerd met een andere technologie en andere finishing, tonen ze ook de DM1100C ontbraammachine van NS Maquinas en langbandschuurmachines van Kuhlmeyer. Verder komt ook een richtmachine van het fabricaat Kohler (type 400/18) aan bod. Omdat veel plaatbewerkers ook buisprofielen verwerken wordt ook de ML100 buizenschuurmachine van NS Maquinas gedemonstreerd. Tijdens de beurs kan u bij HEVAMI ook terecht voor informatie omtrent de overige machines die ze in het programma heeft zoals bijvoorbeeld: werpstraalmachines, straalkasten, trommelontbraammachines, polijstmachines, afschuinmachines en vele andere machines op het gebied van de mechanische oppervlaktetechniek. TechniShow vind plaats in de Jaarbeurs van Utrecht van 20 tot em met 23 maart. HEVAMI staat in hal 7, stand C.098.

HEVAMI OPPERVLAKTETECHNIEK

HEVAMI OPPERVLAKTETECHNIEK

POSTBUS 196
5460 AD VEGHEL
+31413376602
-
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

HEVAMI is sinds begin 2000 gespecialiseerd in de levering van machines en middelen voor mechanische oppervlaktebewerking in Nederland en België. Grofweg kunt u het productengamma verdelen in straalmachines, schuur- en straalmiddelen, polijst- en ontbraammachines en bandschuurmachines. Het bieden van oplossingen en het opbouwen van langdurige relaties staat centraal binnen HEVAMI. Om dit te kunnen realiseren vertegenwoordigen wij hoofdzakelijk Duitse leveranciers, welke hun sporen reeds verdiend hebben.Daar deze allen van middelgroot formaat zijn, zijn wij zéér goed in staat om flexibel in te spelen op uw wensen. 
Om u goed van dienst te kunnen zijn beschikt HEVAMI over een eigen service dienst voor zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •