naar top
Menu
Logo Print

Gratis bezoek aan EMO Hannover dankzij Metallerie

Vijf redenen om EMO Hannover 2019 te bezoeken
magazine

Van 16 tot en met 21 september vindt in het Duitse Hannover opnieuw EMO plaats. Hier zijn vijf redenen om nú een ticket te registreren voor de grootste beurs voor metaalbewerking.

1. Dé plek om de wereld te ontmoeten
Er komen duizenden exposanten uit tientallen landen, maar wat nog indrukwekkender is, is het aantal bezoekers: er worden maar liefst 130.000 mensen uit 160 landen verwacht. Alle belangrijke fabrikanten voor productietechniek presenteren zich in Hannover. Het moment dus om nieuwe kennis op te doen, te netwerken, en de wereld te ontmoeten.

2. EMO bruist van de innovatie
Wie wil weten wat er allemaal aan innovatie in de metaalbewerking plaatsvindt, kan een bezoek aan EMO 2019 eigenlijk niet laten schieten. Dit jaar is ‘IoT in de productie een kernthema. Het IoT biedt tal van mogelijkheden om meer informatie uit het productieproces te halen en op basis daarvan de productieketen te optimaliseren.

3. Speciale aandacht voor AM
Additive Manufacturing (AM, ook gekend als 3D-printing) is bezig aan een flinke opmars, óók binnen de metaalbewerkende industrie. Tijdens EMO kunnen bezoekers in de AM kennismaken met een volledige procesketen van additieve productie.

4: Start-ups en nieuw talent
Onafhankelijke start-ups krijgen op EMO de kans zich te presenteren voor een breed publiek. Ook maken startups kans op een speciale prijs van 10.000 euro, voor het beste innovatieve idee voor digitalisering in de productie.
Bedrijven die zitten te springen om nieuw technisch talent, kunnen terecht op de tweedaagse carrièrebeurs die op 17 en 18 september op EMO plaatsvindt.

5. Hannover
Met ruim een half miljoen inwoners is de Duitse stad een van de grootste steden van Duitsland. Bezoekers kunnen terecht in het prachtige oude centrum, met zijn vele parken, bezienswaardigheden en musea. Genoeg reden dus om EMO te combineren met een bezoek.
Geïnteresseerd in een bezoek aan EMO Hannover 2019? Registreer hier voor een gratis entreeticket.

EMO HANNOVER

EMO HANNOVER

+4951133979511
-