naar top
Menu
Logo Print

Prototyping I MNE 2020

Technologiebeurzen slaan de handen in elkaar
magazine

In 2020 zullen de gevestigde beurzen Prototyping en Machineering Network Event (MNE) hun krachten bundelen om samen één nieuw beursconcept creëren. Op woensdag 5 en donderdag 6 februari kunnen creatieve productontwikkelaars, industriële maakbedrijven en machinebouwers in de Kortrijk Xpo, het grootste technologie-aanbod ontdekken voor ontwerpen, engineering, prototypen en produceren of assembleren van industriële componenten.
Prototyping is een jaarlijks beursforum van twee dagen, aangevuld met inspirerende sessies over goed geïntegreerde productontwikkeling en innovatie met onder meer case studies in de thematieken van product design, materialencombinaties, Additive Manufacturing, circular economy, VR/AR...
Op het tweedaags event Prototyping laten industriële designers en engineeringteams zich inspireren door een breed spectrum leveranciers van prototyping technologie, materialen, software en dienstenverleners. Tijdens de laatste editie in 2018 verwelkomde de beurs 84 exposanten en ruim 2.500 bezoekers.
MNE is een traditioneel netwerkevent voor de maakindustrie en de machinebouw, met een 150-tal exposanten en net geen 3.000 bezoekers. Productie- en engineeringteams treffen er een uitvoerig scala slimme bewerkingstechnologie, industriële toelevering, co-creatie, machinemaintenance en aan- en afvoerautomatisering aan.
2020 staat symbool voor het eerste sluitstuk van de digitalisering van de maakindustrie. Met het samenbrengen van beide concepten brengen de organisatoren dan ook een heel bewust statement.
Op Prototyping I MNE 2020 vinden bezoekers het beste van de twee werelden terug in één voordelige all-informule, inclusief de expertise van 2 organisaties.
Prototyping I MNE 2020 combineert een nog grotere waaier van gratis en gezellige netwerkmomenten, expert classes en avondmanifestaties, die reeds in het verleden hun meerwaarde bewezen.

MTMS NETWORK EVENT

MTMS NETWORK EVENT

+3256213032
-