naar top
Menu
Logo Print

Euroblech 2018From E-volution to digital revolution

Safan Darley

SafanDarley presenteert op de EuroBLECH 2018 de nieuwste innovaties op het gebied van plaatbewerking, waaronder een compleet programma met geautomatiseerde oplossingen.

De E-volutie in plaatbewerking gaat verder richting een volledig digitaal aangestuurde en gecontroleerde fabriek. SafanDarley brengt een interface welke relevante actuele informatie uit de E-Control besturing zichtbaar maakt.

 

connected factoryOntdek de 'connected factory' op EuroBLECH 2018 bij SafanDarley. Op de stand zijn de kantpersen verbonden met een werkstation. Op een dashboard is in één overzicht relevante informatie voorhanden. 

 

 

 

R-brake

Naast een breed aanbod van machines, zoals elektrisch, hybride en hydraulische kantpersen, presenteert SafanDarley een volledig programma van automatische buigsystemen, waaronder twee systemen met automatische onderdelenverwerking en gereedschapswisseling. De R-Brake voor grote producten en de E-Brake Mini Cell voor kleinere complexe producten. 

 

 

mini cellDe E-Brake Mini Cell is ideaal om snel te schakelen tussen verschillende producten zonder menselijke tussenkomst. Tevens zal er ook een semiautomatische E-Brake zijn, genaamd E-Brake iTC, deze is uitgebreid met een automatische gereedschapswisselaar. De gereedschapswisselaar plaatst automatisch gereedschap in de machine en voegt efficiëntie toe zonder dat de kantbank extra vierkante meters nodig heeft.

 

 

 Naast machine-innovaties, presenteert SafanDarley ook unieke software-oplossingen. De AutoPOL-plaatwerksoftware is een modern 3D-systeem voor offline programmering en ontvouwing van 3D CAD-bestanden en garandeert volledige en betrouwbare procescontrole.

 

Bezoek SafanDarley op de EuroBLECH in Hannover van 23 t/m 26 oktober 2018 in Hal 14, stand H14

SAFAN DARLEY

SAFAN DARLEY

KWINKWEERD 11
7241 CW LOCHEM
+31573222222
-