naar top
Menu
Logo Print

Total introduceert Folia op de Nederlandse markt

Smeermiddel op waterbasis, vrij van minerale oliën en emulgatoren
magazine

Folia, het nieuwe innovatieve smeermiddel van Total, is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het is een bio-sourced product, vrij van minerale oliën, op basis van water. Daarmee beschikt het smeermiddel over uitstekende koeleigenschappen, een revolutie voor de metaalbewerkingsindustrie.
Folia levert een aanzienlijke productiviteitswinst, een langere standtijd en kan ook het aantal verwerkingsstappen verminderen. FOLIA’s uitstekende koelvermogen en smering verlengen bovendien de levensduur van gereedschap en stellen metaalbewerkers in staat om meer onderdelen met een hogere snelheid te produceren, wat een positief effect heeft op de bedrijfskosten.
Total streeft ernaar energie te leveren die betaalbaar, betrouwbaar en schoon is en voldoet aan de hoogste veiligheids- en milieunormen. Het is er trots op een oplossing te bieden voor de uitdagingen waar de metaalverwerkende industrie dagelijks mee te maken heeft. Met FOLIA richt Total zich op drie belangrijke aandachtsgebieden: gezondheid, veiligheid en milieu.
– Gezondheidsvoordelen: geurvrij, vanwege het hoge koelvermogen geen dampen, vriendelijker voor de huid bij direct contact, minder gevaarlijke componenten.
– Veiligheidsvoordelen: geen gladde vloeren meer, schoner werken en een schonere werkruimte.
– Milieuvoordelen: lange levensduur, veiliger voor het milieu, bio-sourced grondstoffen, reguliere afvalbehandelingsmethode.

TOTAL NEDERLAND

TOTAL NEDERLAND

+31703180480
-