naar top
Menu
Logo Print

KMWE Toolmanagers partner Agefa

Samenwerking gereedschapsslijperijen
magazine
Sinds 2012 is KMWE Toolmanagers, producent van gereedschappen voor de hout-, kunststof- en aluminiumindustrie, partner van de Agefa Groep. Agefa bestaat uit twaalf samenwerkende gereedschapsslijperijen en levert topproducten voor de houtverwerkende industrie: zagen, CNC-gereedschappen, raam- en deurgarnituur, schaven en schuurmateriaal. KMWE Toolmanagers heeft een haal- en brengservice door heel de Benelux die ervoor zorgt dat zowel nieuwe als gereconditioneerde gereedschappen op tijd weer in het productieproces kunnen worden ingevoegd. KMWE Toolmanagers heeft ruim zestig jaar ervaring. 

KMWE TOOLMANAGERS

KMWE TOOLMANAGERS

WEG NAAR ZWARTBERG 156B
3660 OPGLABBEEK
+3289469750
+3289469751
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Uw productiviteit is onze zorg
Het familiebedrijf KMWE Toolmanagers is producent en leverancier van een totaalpakket in tooling voor de verspanende hout-, metaal- en kunststofindustrie en heeft al ruim 60 jaar ervaring op deze gebieden. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Eindhoven) en in België (Opglabbeek).

KMWE Toolmanagers heeft een eigen productieafdeling, waar snijgereedschappen ontwikkeld en vervaardigd worden volgens klant specifieke eisen of uit een standaard pakket. Ook voor het herslijpen van allerlei snijgereedschappen kunt u daar terecht. Daarnaast is het bedrijf officieel vertegenwoordiger en/of importeur van gerenommeerde merken op het gebied van gereedschappen, gereedschap houders, spansystemen, werkplaatsinrichting en elektronisch stockmanagement.

Ons motto: ‘Uw productiviteit is onze zorg!’

Producten & Diensten

Gerelateerde berichten