Martin Stillger nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur

Personeelswijzigingen in de Raad van Bestuur van thyssenkrupp Materials Services

Martin Stillger (56) zal CEO Dr. Klaus Keysberg opvolgen als voorzitter van de Raad van Bestuur van thyssenkrupp Materials Services. Dit is besloten door de Raad van Commissarissen van Materials Services in zijn vergadering van 6 december 2019. Dr. Klaus Keysberg is op 1 oktober 2019 overgegaan naar de Raad van Bestuur van thyssenkrupp AG, waar hij nu verantwoordelijk is voor de activiteiten van Steel Europe en Materials Services.
"Martin Stillger is een ervaren manager binnen onze eigen gelederen met jarenlange materiaalexpertise. Hij is betrokken geweest bij het vormgeven van onze holistische, geïntegreerde klantbenadering en heeft het doel en de visie om onze strategie verder te brengen", zegt Dr. Klaus Keysberg.
"Ik kijk uit naar mijn nieuwe taken. Als een sterk team van de Raad van Bestuur zullen we de activiteiten van Materials Services stimuleren en verbeteren. We zijn ons bewust van de huidige en toekomstige uitdagingen en we hebben er antwoorden op. Nu moeten we deze antwoorden zo snel en efficiënt mogelijk implementeren, zodat we nu en in de toekomst kunnen blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten als een betrouwbare, innovatieve partner", aldus Stillger.
Naast de nieuwe rol van voorzitter voor Martin Stillger is ook Ilse Henne, die op 1 januari 2019 tot Chief Operating Officer werd benoemd, met onmiddellijke ingang de nieuwe functie van Chief Transformation Officer (CTO) geworden om de transformatie en de groei bij de grootste materiaaldistributeur en dienstverlener in de westerse wereld te stimuleren. De rol van COO zal niet langer worden vervuld.
"Onze ‘Materials as a Service’-aanpak legt de basis voor de nieuwe richting van onze activiteiten, waarbij we ons naast onze kernactiviteiten op het gebied van materiaaldistributie richten op de systematische uitbreiding van onze serviceactiviteiten. We moeten er nu voor zorgen dat deze transformatie doordringt tot in elke hoek van onze business area," zegt Henne.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.