- 29 april 2020
- Door Wouter Verheecke
- | 2 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
Voedingsindustrie wil stappenplan om economische schade te beperken
Een nieuwe enquête van Fevia toont aan dat bijna 80% van de voedingsbedrijven hun omzet zien dalen door het wegvallen van onder andere horeca en export. De federatie pleit ervoor om met een stappenplan nu algemeen werk te maken van de ‘anderhalvemetereconomie’ en daarbij zowel binnenlandse consumptie als export te stimuleren.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.