Valk Welding presenteert op Metavak compacte cel op H-frame

Bezoek hen van 8-10 oktober

Bedrijven willen lasrobots flexibel in kunnen zetten, om ook kleine aantallen efficiƫnt gerobotiseerd te kunnen lassen. Lasrobotintegrator Valk Welding laat daarom op de Metavak zien hoe je met een compacte cel op een standaard H-frame, flexibel en snel kunt produceren.
Met 2 opspanplaatsen biedt de lasrobotcel op een H-frame het voordeel dat de robot door kan lassen terwijl werkstukken gewisseld worden. Daarmee wordt een hoge output gegenereerd. Valk Welding zet op haar systemen Panasonic robots in die specifiek voor het lasproces zijn ontwikkeld en daarmee tot de snelste op de markt behoren.
Dankzij vergaande digitalisering is voor specifieke lasprocessen een groot aantal softwarematige modules beschikbaar die een grote bijdrage leveren aan de flexibiliteit en kwaliteit.
Het beperken van wisseltijden, snel kunnen starten na een eventuele aanvaring en zorgen dat de lasrobot altijd exact de lasnaad volgt, zijn aspecten die zorgen voor een hoge procesbetrouwbaarheid, hoge inschakelduur en flexibele inzet. Valk Welding bouwt haar eigen lastoortsen die voorzien zijn van pneumatische afschakeling en de positie van de lasnaad kunnen vaststellen met de gascup of de door Valk Welding ontwikkelde draadzoek methode (Quick-Touch).
De ontwikkelingen op het gebied van lasrobotisering gaan snel en bedrijven zitten met vragen in hoeverre de inzet van lasrobots voor hen rendabel is. Wat is de capaciteit? Hoe kan je het proces monitoren? Hoe kan je de productie optimaliseren? Hoe zit het met de programmering? Hoe betrouwbaar is de apparatuur? En hoe zit het met de service? Valk Welding geeft graag antwoord op uw specifieke situatie op Metavak aan beursstand D134.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.