Online magazines

01 april 2020 Vakinformatie voor de metaalindustrie

THERMISCHE SPUITTECHNIEKEN VOOR VERSCHILLENDE SITUATIES

Bij thermisch spuiten wordt een draad- of poedervormig materiaal versmolten tot druppels. Daarna worden de druppels tegen het substraat gespoten. Er zijn heel wat verschillende processen voor verschillende situaties. In ander nieuws werd er beslist om door de coronacrisis Materials+Eurofinish+Surface 2020 te verplaatsen naar mei 2021.
Matthias Robbe
Bladmanager

Thermisch spuiten is een verzamelnaam voor verscheidene technieken om thermisch gespoten lagen aan te brengen. In dit artikel wordt er stilgestaan bij de bekendste technieken. We bespreken de processen, voordelen, nadelen en toepassingen.
Het kennis- en netwerkevent Materials+Eurofinish+Surface 2020 wordt door de huidige coronacrisis uitgesteld naar 26 en 27 mei 2021. Dat hebben organisatoren Mikrocentrum, VOM en Vereniging ION bekendgemaakt.
Het coronavirus strooit heel wat roet in het eten van beursorganisatoren en -bezoekers. Metallerie heeft voor u een overzicht gemaakt van welke beurzen doorgaan, worden uitgesteld of geannuleerd.
De coronacrisis zorgt ervoor dat heel wat bedrijven moeilijkheden hebben om hun klanten fysiek te bereiken. Online daarentegen blijft volledig actief. PMG lanceert daarom de uitzonderlijke actie van 50% korting op alle online communicatie, geplaatst vóór 1 juni 2020.
Als gevolg van het coronavirus zijn verschillende bedrijven in de industriesector tijdelijk gesloten. Bent u daar één van? Of bent u nog steeds aan het werk? Ontdek hier meteen ook of uw conculega's van hetzelfde gedacht zijn als u.
Produceert u momenteel nog?
 
Ja
 
Nee
Flam3D, de sectorvereniging van bedrijven die actief zijn in 3D-printen, is bereid haar leden aan te spreken om bij te springen in de huidige coronacrisis, als die vraag gesteld wordt.
APT International heeft al meer dan 27 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf kan terugvallen op een stevige technische achtergrond.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.