Online magazines

06 augustus 2020 Vakinformatie voor de metaalindustrie

Gekwalificeerde lassers noodzakelijk
Hedendaagse woordenboeken definiëren 'deugd' wel eens als juist handelen en denken. In de lastechniek is het inzetten van uitsluitend gekwalificeerde lassers daarom een deugd. Zij beheersen de kunst van het lassen door middel van handvaardigheid en kennis op een aantoonbare manier.

Matthias Robbe
Hoofdredacteur Metallerie
De uitbraak van het coronavirus zet niet alleen de wereld in rep en roer, ook beursorganisatoren en -bezoekers zien zich genoodzaakt een aantal wijzigingen door te voeren in hun geplande evenement.
Vanaf oktober 2020 beginnen bij Hatek weer de NIL handvaardigheidsopleidingen. In Delft staan ervaren docenten klaar om u of uw lassers naar een hoger niveau te brengen.
Hedendaagse woordenboeken definiëren 'deugd' wel eens als 'juist handelen en denken' of 'het voldoen aan een maatstaf van wat juist is'. In de lastechniek is het inzetten van uitsluitend gekwalificeerde lassers daarom een deugd.
Veel bedrijven in de metaalverwerkende industrie met lasactiviteiten zoeken koortsachtig naar automatiseringsoplossingen om het tekort aan lassers op te vangen.
Multitasking is een ruim begrip. In principe is een freesdraaicentrum ook al een CNC-machine voor meerdere bewerkingen in één keer.
Automatisch beladen is de meest ingrijpende stap om de productiviteit te verhogen en de doorlooptijden van orders te verkorten. Eigenlijk hoort het de laatste stap te zijn. Want ook zonder robots en portaalladers kunnen verspanende bedrijven al het nodige doen om tot kortere doorlooptijden te komen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.