Online magazines

21 januari 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

Online versie bekijken
Welke kant gaat het op met gantries?

Robotbelading aan CNC-machines heeft de klassieke gantry loader wat naar de achtergrond verdrongen. Terwijl die laatste als automatiseringsoplossing begin deze eeuw best populair was, lijken velen vandaag de flexibeler ogende 6-assige robot te verkiezen. Passen gantries inderdaad minder bij de high-mix low-volumeproductie van vandaag?
Matthias Robbe

Bladmanager

De klassieke gantry loader was begin deze eeuw best populair, maar lijkt de laatste jaren vaker ingeruild voor de flexibeler geachte 6-assige robot. Past een gantry loader inderdaad minder bij de high-mix low-volumeproductie van vandaag?
Per 1 januari 2021 is Carl Berlo de nieuwe CEO van 247TailorSteel.
Profiteer nog snel van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato!
Voor bedrijven die zich een splinternieuw machinepark niet kunnen veroorloven, kan tweedehands een betaalbaar en degelijk alternatief zijn, mits een grondige voorafgaande controle.
De IVECO Daily heeft als enige een GVW van 3,5 tot maar liefst 7,2 ton, met wielbasis van 3.000 tot 5.100 mm en opbouwlengtes tot 6.190 mm. Dankzij zijn laadcapaciteit tot 4.900 kg bruto zijn klussen sneller klaar met minder ritten.
De compressorenproductie van de Airtec-afdeling van Atlas Copco te Wilrijk mogen we met recht en reden als een van de parels van onze maakindustrie omschrijven, met een gezonde benadering van innovatie in product én productie­proces als uitgangspunt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.