Online magazines

29 maart 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

Online versie bekijken
dE VOORDELEN VAN 5-assig cnc-frezen
De jongste jaren is het aanbod aan 5-assige bewerkingscentra enorm gegroeid, de CAM-software is meer dan ooit geschikt voor het programmeren van de bewerkingen en de besturingen zijn in staat om de duizenden programmeerregels van een complex 5-assig werkstuk snel te vertalen naar signalen voor de aandrijvingen. Vijf argumenten pleiten vóór de 5-assige bewerkingscentra. 

Matthias Robbe
Bladmanager
 
5-assig CNC frezen is al lang niet meer zo complex als in de begintijd van deze technologie, zeker niet zolang men de twee extra assen gebruikt voor het positioneren van het werkstuk. Maar waarom zou men voor deze technologie kiezen als 3-assige machines ook nog altijd veel te bieden hebben?
De wereldleider op het gebied van het verspanen van metaal, Sandvik Coromant, breidt zijn programma gereedschappen voor tapbewerkingen in staal uit met twee updates van zijn assortiment volhardmetalen ronde gereedschappenprogramma.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Type: CP12.11 - Max werkstukbreedte: 1200 mm – Max werkstuk hoogte: 1100 mm – 20,5 kW – 11,5 ton – met rollenbanen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.