Online magazines

16 augustus 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN

120pxWaarom het nulpuntspansysteem een must is

Opspangereedschappen zijn noodzakelijk in de wereld van metaalbewerking. De redenen om een werkstuk op te spannen, zijn vooral om de beste kwaliteit te kunnen verzekeren. Een goed nulpuntspansysteem is daarin belangrijk en zal minder kopzorgen met zich meebrengen.

In internationaal nieuws heeft China beslist om invoerheffingen in te voeren op staal uit Europa, Indonesië, Japan en Zuid-Korea. China denkt namelijk dat die landen staal dumpen.

Matthias Robbe

Bladmanager

FIXEREN OM BETER TE PRODUCEREN

Precisie, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid … het zijn termen die stuk voor stuk mikken op hetzelfde doel: kwaliteit. Om die te bewerkstelligen, moet het werkstuk volgens bovenstaande eigenschappen bewerkt kunnen worden.
Volledig artikel lezen

CHINA BELAST EUROPEES STAAL

China heeft invoerheffingen gelegd op staalproducten uit de Europese Unie, Japan, Zuid-Korea en Indonesië. China verdenkt deze landen ervan staal te dumpen. Het Chinese ministerie van Handel besloot om heffingen op te leggen van 18 tot 103 procent.
Lees meer

BEZOEK METAVAK GRATIS!

160pxOp 8, 9 en 10 oktober opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor de metaalbranche. Dan vindt METAVAK 2019 - de enige jaarlijkse vakbeurs voor metaalbewerkers is Nederland - plaats.
Lees meer

HOFFMAN GROUP BOUWT NIEUW PAND IN NEDERLAND

Binnenkort gaat op het industrieterrein 'De Veldkamp' in het Borne (Nederland) de bouw van een nieuw bedrijfspand van de Hoffmann Group van start. Het inmiddels 100 jarige Duitse bedrijf was al enige tijd op zoek naar een nieuwbouwlocatie.
Lees meer

CMZ INTRODUCEERT NIEUWE CNC DRAAIBANK

CMZ heeft beslist haar productiecapaciteit te verhogen om aan de bestaande vraag te kunnen voldoen. De ontwikkeling van de TTL-serie is hiervan het resultaat.
Lees meer

VERBETERDE PRESTATIES MET SILENT TOOLS™

160pxSnijgereedschap- en gereedschapsysteem-specialist Sandvik Coromant introduceert een nieuwe generatie CoroBore® 825 gedempt fijnkottergereedschap. Het systeem maakt gebruik van Silent Tools™ technologie.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Waarom het nulpuntspansysteem een must is

Fixeren om beter te produceren

Dit Online Magazine is een uitgave van PMG Nederland bv,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.