Online magazines

05 maart 2020 Vakinformatie voor de metaalindustrie

METAV EN TECHNISHOW UITGESTELD
Normaal gezien vindt van 10 tot en met 13 maart Metav 2020 plaats. Door het coronavirus heeft organisator VDW nu beslist om de beurs uit te stellen. Ook TechniShow 2020 nam diezelfde maatregelen. De beurs is verplaatst naar 1 tot en met 4 september. In ander nieuws viel het FACE-project van Salvagnini en NiEW opnieuw in de prijzen. Deze keer kreeg het de Duitse Design Award.
Matthias Robbe
Bladmanager
Door de recente onwtikkelingen in verband met het coronavirus heeft beursorganisator VDW beslist om Metav 2020 uit te stellen. "Dit was geen gemakkelijke beslissing", klinkt het.
lees meer
TechniShow 2020 is uitgesteld. Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan de TechniShow te kunnen deelnemen. Daarom worden TechniShow en ESEF Maakindustrie verplaatst naar dinsdag 1 t/m vrijdag 4 september 2020.
lees meer
Het FACE-project, een samenwerking tussen Salvagnini en NiEW, is opnieuw in de prijzen gevallen. Na de Red Dot Award in november 2019 won de mens-machine-interface deze keer de Duitse Design Award.
lees meer
Na een onderzoek van vijf jaar heeft de recyclagedivisie van Suez nu een proces ontwikkeld om de zeer fijne metaaldeeltjes – fracties van 0,250 mm tot 2 cm – uit bodemassen te recuperen en op te waarderen.
lees meer
Bax Metaal uit Bergeijk heeft als eerste bedrijf in Nederland een LVD Dyna-cell in huis. Deze afkantpers met robot is door het volautomatisch kanten zeer kostenefficiënt en uitermate gebruiksvriendelijk.
lees meer
De idee dat olie enkel een kostenpost zou zijn, is al een hele tijd naar het rijk der fabelen verwezen. Anno 2020 weet nagenoeg iedereen dat een gezonde olie de productie draaiende houdt.
volledig artikel lezen
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.