23 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWelke uitdagingen brengen nieuwe materialen met zich mee?

Op een oude fiets moet je het leren, zegt men wel eens. Geldt dat ook voor materialen die we gebruiken in de metaalverwerkende industrie? Materialen zijn immers de bouwstenen van alles om ons heen. Vaak vergeten we hoe bijzonder die zijn en welke uitdagingen het keuze- en productieproces met zich meebrengt. Daarom organiseert Mikrocentrum op 30 en 31 mei in Veldhoven, Nederland, de vakbeurs Materials 2018, waar alles draait om materiaaleigenschappen en waar de keuze en de ontwikkeling van het juiste materiaal centraal staan als succesfactor in de (her)ontwikkeling van een product.

Matthias Robbe
Hoofdredacteur Metallerie

1 OP 6 NEDERLANDERS IN CONTACT MET GEVAARLIJKE STOFFEN OP HET WERK

1 op de 6 werknemers loopt het risico om ziek te worden omdat zij op het werk te maken hebben met gevaarlijke stoffen. Dat kan leiden tot ernstige ziekten zoals astma, COPD en longkanker.
Lees meer

50-PLUSSERS WEER AAN HET WERK KRIJGEN

Het online platform Weer aan het Werk is gelanceerd. Gericht op zowel werkzoekenden, werkgevers als maatschappelijke organisaties, staat op dit platform de doelgroep 50+ centraal.
Lees meer

DE KLANT OP VOORSPRONG ZETTEN

160pxRobotspecialist RobWelding ontwikkelt momenteel een robotprogramma waarmee het programmeren veel eenvoudiger zal zijn. 'Ook zal het veel sneller gaan', vertelt directeur Karel van Vlastuin.
Lees meer

KLIMAATBEHEERSING VOOR DE METAALINDUSTRIE

160pxEen piek in de temperatuur kan uw bestaande klimaatinstallatie sterk beïnvloeden, wat een negatieve invloed heeft op uw productieproces, uw mensen en uw ruimten.
Lees meer

UPDATES IN POWERMILL 2019

160pxZoals bij alle grote updates in de softwarepakketten die het bedrijf in de Benelux verdeelt, hield 4D CAM opnieuw een paar 'user meetings' voor zijn klanten die die software gebruiken.
Volledig artikel lezen

APT INTERNATIONAL IS GROTE STOCKHOUDER

APT International is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines.
Lees meer

EMS EN PM AEROTEC WERKEN SAMEN OP HET GEBIED VAN CMM

160pxEuropean Metrology Systems (EMS) en PM Aerotec slaan de handen in elkaar. PM Aerotec zocht een manier om zijn meetcapaciteiten uit te breiden op het gebied van co├Ârdinatenmeetmachines (CMM).
Volledig artikel lezen

OPEN HOUSE BIJ FASTEMS SYSTEMS

Op 29 en 30 mei organiseert Fastems Systems in Issum haar Open House. Bezoekers krijgen tijdens dit event een compleet beeld van de mogelijkheden rondom productieautomatisering.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Welke uitdagingen brengen nieuwe materialen met zich mee?

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.nl