6 juni 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWereldleiders boos op Trump om Amerikaanse importheffingen

De beslissing van de Amerikaanse president Donald Trump om importheffingen in te voeren op Europees staal en aluminium lokt bij heel wat regeringen kwade reacties uit. De Franse president Emmanuel Macron noemt het besluit illegaal, de Duitse bondskanselier Angela Merkel waarschuwt voor Europese tegenstappen. Hoe moet het nu verder?

Matthias Robbe
Hoofdredacteur Metallerie

VS ZET HEFFINGEN VOOR EU-STAAL DOOR

De importheffingen op staal en aluminium lijken er dan toch te komen. Wat nu?
Lees meer

STAALPRIJZEN VOORLOPIG STABIEL

De laatste maand hebben verscheidene staalfabrieken een licht teruglopende orderontvangst vastgesteld. Dat staat haaks op de huidige economische hoogconjunctuur en is wellicht een reactie op de importmaatregelen die de VS heeft ingevoerd.
Lees meer

AL VERSCHILLENDE 50-PLUSSERS OMGESCHOOLD

Het online platform Weer aan het Werk is gelanceerd. Gericht op zowel werkzoekenden, werkgevers als maatschappelijke organisaties, staat op dit platform de doelgroep 50+ centraal.
Lees meer

1 OP 6 NEDERLANDERS IN CONTACT MET GEVAARLIJKE STOFFEN OP HET WERK

1 op de 6 werknemers loopt het risico om ziek te worden omdat zij op het werk te maken hebben met gevaarlijke stoffen. Dat kan leiden tot ernstige ziekten zoals astma, COPD en longkanker.
Lees meer

HP SHOWT NIEUWE FULL-COLOR 3D-PRINTERS TIJDENS ROADSHOW

Op 11 juni zal HP samen met Benelux-verdeler Landr├ę de nieuwe uitbreiding van de Multi Jet Fusion 3D-printers demonstreren.
Lees meer

CHEMISCH ZWARTEN VAN ROESTVAST STAAL

160pxNieuw in het programma van Sir John is de Presto Black SSB voor het chemisch zwarten van roestvast staal bij kamertemperatuur.
Lees meer

SNELLER EN EENVOUDIGER PROGRAMMEREN

160pxRobotspecialist RobWelding ontwikkelt momenteel een robotprogramma waarmee het programmeren veel eenvoudiger zal zijn. 'Ook zal het veel sneller gaan', vertelt directeur Karel van Vlastuin.
Lees meer

YAMAZAKI MAZAK OPENT NIEUWE FABRIEK IN JAPAN

Yamazaki Mazak heeft de opening van de nieuwste productiefaciliteit,de Inabe Plant in Japan gevierd. De faciliteit is verantwoordelijk voor grote machines en 5-assige bewerkingscentra om te voldoen aan de eisen van de lucht- en ruimtevaart en andere industrie├źn.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Importheffingen op staal en aluminium

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.nl