02 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees de nieuwsbrief online

NIEUWE PRODUCTEN
Lasersensor wijst lasrobots de weg
Alternatief voor beitsen

Meer nieuwigheden

VAKINFORMATIE VOOR U GEBUNDELD
Directeur Emuge-Franken BV NL zwaait af
Eerste 3D-geprinte betonnen fietsbrug

Meer Metallerie nieuws

METALLERIE TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

IN 2060 WORDT HELFT VAN ALLE PRODUCTEN 3D-GEPRINT

De impact van 3D-printen op de economie mag niet worden onderschat. Tegen 2060 zal de helft van alle producten door 3D-printers gemaakt worden. Dat blijkt althans uit een nieuw rapport van ING, waarin staat dat de in opkomst zijnde technologie een flink gat in de wereldhandel kan slaan.
Lees meer

ZORGT 4D-PRINTEN VOOR (R)EVOLUTIE IN MAAKINDUSTRIE?

Printbare objecten die onder invloed van externe factoren van vorm kunnen veranderen. 3D-printen maakt in heel wat verspanende bedrijven inmiddels haar opwachting, maar wat dan gezegd van 4D-printen?
Lees meer

GRATIS NAAR DE VAKBEURS METAVAK

METAVAK is het platform waar de complete metaalbranche is vertegenwoordigd, waar u onder andere in contact met fabrikanten, importeurs en groothandelaren. De vakbeurs biedt een buitengewone kans om te netwerken met vakgenoten en kennis te vergaren over de laatste noviteiten binnen de metaalbranche.
Lees meer

PRECISIEBEURS 2017: WAT KUNNEN WE VERWACHTEN?

Op 15 en 16 november 2017 vindt de 17de editie van de Precisiebeurs plaats. Tijdens het tweedaagse evenement is het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven dé verzamelplaats voor alle spelers uit de precisietechnologie.
Lees meer

ROBOTS MILIEUVRIENDELIJKER DAN MENSEN

'Hoewel robots sowieso minder belastend voor het milieu zijn, willen we het daar niet bij laten. Alle duurzame details gaan we dit jaar aanpakken, tot aan het hergebruiken van dozen toe', stelt algemeen directeur Karel van Vlastuin.
Lees meer

SLIJTAGEONDERDELEN VOOR ALLERHANDE INDUSTRIEËN

Revamo is specialist in het ontwikkelen van slijtageoplossingen voor allerlei onderdelen. Om tot de best mogelijke oplossing te komen, werken zij intensief met de klant samen.
Lees meer

PIJPSTOPPERS VAN TH. WORTELBOER

Th. Wortelboer verkoopt vele soorten pijpstoppers uiteenlopend van drukloze toepassingen tot en met 2.758 bar! Rubberen en siliconen afsluit stopjes / rubber stoppers / stalen stoppers / conische stoppers / afsluitblazen / afsluitballonnen / snelspanstoppers en ook snelgripstoppers.
Lees meer

GEAUTOMATISEERDE PRODUCTIE VAN KLEINE SERIES

SCHUNK biedt een assortiment robottoebehoren voor een snelle wisseling van gereedschap. Het gepatenteerde 'No-Touch-Locking-systeem' maakt een wisseling mogelijk als kop en adapter tot 2,5 mm van elkaar zijn verwijderd.
Lees meer

BESTEL UW RELATIEGESCHENK OP TIJD!

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
In 2060 helft van alle producten 3D-geprint

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.nl