25 april 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWat zijn de voordelen van bevelsnijden?

Bevelsnijden, oftewel het snijden onder een hoek, draagt zijn steentje bij aan de evolutie die plasmasnijden de laatste jaren heeft doorgemaakt. Door meer in te zetten op procescontrole en een intuïtief gebruik van software, kwam de techniek steeds meer op de voorgrond. Die wordt vaak gebruikt als lasnaadvoorbereiding op staal en non-ferrometalen. Wat zijn hiervan de voordelen? Waarmee moet rekening gehouden worden? En zijn er nog pijnpunten? U leert het in deze nieuwsbrief.

Matthias Robbe

Bladmanager

BEVELSNIJDEN STAAT MEE AAN DE BASIS VAN 'PLASMAREVIVAL'

Plasmasnijden heeft de afgelopen jaren een constante evolutie gemaakt. Onder andere de snijkwaliteit, de consistentie en het bereik zijn sterk verbeterd. Met plasma is tegenwoordig veel meer mogelijk, waardoor er meer overlap is met andere snijtechnologieën zoals laser- en autogeen snijden.
Volledig artikel lezen

STILLER EN PRECIEZER PLASMASNIJDEN BIJ PLASMA SOLUTIONS

160pxKlanten worden steeds veeleisender wat betreft plasmasnijden. Het moet sneller, nauwkeuriger en efficiënter. Plasma Solutions heeft daarvoor de beste oplossingen. De exclusieve verdeler van machines van Kjellberg Finsterwalde voor Frankrijk en de Benelux biedt u de nieuwste technologieën, technieken, machines en software aan. Zo zorgt de Silent Cut voor een hogere veiligheid en ergonomie door het geluidsniveau met 15 decibel te verlagen.
Volledig artikel lezen

AUTOMATISERING ZET ZICH OOK DOOR IN CAM-SOFTWARE

De huidige trends in de ontwikkeling van CAM-software zijn terug te brengen tot hogere snelheden en meer gebruiksgemak bij het programmeren, wat dan natuurlijk ook meteen voelbaar is in de werkplaats zelf. Dit realiseert men door het programmeren te automatiseren. Hierdoor vallen ook menselijke fouten of persoonlijke programmeervoorkeuren weg, wat leidt tot consistente resultaten met een hoge kwaliteit.
Volledig artikel lezen

ASML SLACHTOFFER VAN SPIONAGE

ASML, de Nederlandse fabrikant van machines om chips te produceren, heeft honderden miljoenen euro's schade geleden door de diefstal van bedrijfsgeheimen. De krant Het Financieele Dagblad spreekt van de grootste spionage ooit bij een Nederlands bedrijf.
Lees meer

STAALPRIJZEN BLIJVEN OP LAAG PITJE STAAN

De staalprijzen bleven in het eerste kwartaal van 2019 laag, ondanks enkele pogingen van fabrikanten om de prijzen op te drijven. Een van de oorzaken daarvan ligt bij de afzet- en prijsontwikkelingen op de spotmarkt in relatie met de importhoeveelheden.
Lees meer

ONTVANG MAATWERKGEREEDSCHAPPEN SNELLER EN GEMAKKELIJKER

Klanten van Sandvik Coromant kunnen nu snijgereedschap online op maat maken, zonder met een vertegenwoordiger van het bedrijf te overleggen. Hierdoor duurt het minder lang om een order te plaatsen, wat dan ook de totale leveringstijd vermindert.
Lees meer

APT INTERNATIONAL IS GROTE STOCKHOUDER

APT International is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf kan terugvallen op een zeer stevige technische achtergrond omdat het ontstaan is vanuit een mechanische constructiewerkplaats, actief in het bouwen van machines voor diverse sectoren.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Wat zijn de voordelen van bevelsnijden?

Dit Online Magazine is een uitgave van PMG Nederland bv,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.be