120px12 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees online

VIDEO: SFEERVERSLAG EMO 2017
KLIK HIER: Sfeer opsnuiven op EMO
Als wereldtopbeurs voor metaalbewerking presenteerde EMO Hannover van 18 t.e.m. 23 september alle aspecten van de productietechniek. Als vakblad kon Metallerie niet ontbreken op deze beurs!

Reserveer uw stand op EuroBLECH 2018

Lees meer sector nieuws…

Ontwikkelingen in de snijgereedschappen
Wat is de meest geschikte draaibeitel?
Productiviteit freesbewerking verhogen
Koelmiddel biedt soelaas bij afsteken

Meer nieuwigheden gespot...

Technologiedagen bij Limas CNC Machinery

Op 5 en 6 oktober vonden bij Limas CNC Machinery technologiedagen plaats met als thema 'high speed cutting'. Deze technologiedagen werden in samenwerking met Spinner, Diamond Tooling Systems, Heidenhain en Biss/Hainbuch georganiseerd.
Lees meer

Dooijewaard nieuwe directeur FPT-Vimag

Per 15 november 2017 begint Ramon Dooijewaard als directeur van FPT-Vimag, de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie en leveranciers van automatiserings- en besturingssystemen voor de (inter)nationale maakindustrie.
Lees meer

Stand van zaken in de verspaning

Uit de laatste meting van de MCB Specials Verspaningsindex blijkt dat de inkoopmanagers in de metaalbewerkende branche in september veel minder positief dan in augustus zijn over de groei in de branche: indexscore 53,3 tegenover 62,5.
Lees meer

Snijbedrijf Nauta investeert in Ermak kantbank

Snijbedrijf Nauta uit Sneek heeft haar dienstverlening op het gebied van plaatbewerking uitgebreid met de investering in een Ermak Speed-Bend Pro 6100 x 400. Nauta is één van de weinige snijbedrijven in de Friese regio die zowel over autogeen-, plasma-, laser-, als waterstraalsnijtechnieken beschikt.
Lees meer

Timesavers lanceert nieuwe series

Timesavers zal van 7 tot 10 November aanwezig zijn op de BlechExpo in Stuttgart, Hal 1 stand 1803. Niet alleen zullen zij hier de bekende en succesvolle 42 series WWRBW tonen, die de mogelijkheid biedt om te ontbramen, laseroxide te verwijderen en afrondingsmogelijkheden heeft tot wel 2 mm.
Lees meer

Veeleisende opgaves geen probleem voor FEHLMANN VERSA 645 linear

Eenvoudige tot complexe precisie werkstukken bewerken, 5 vlaks gepositioneerd of 5 assig simultaan, de FEHLMANN VERSA 645 linear volbrengt elke veeleisende opgave met gemak - precies en betrouwbaar.
Lees meer

Ervaring en kennis zijn de kracht van Tools

Staal is het mooiste product ter wereld en stelt de mens al eeuwen in staat om te bouwen en te construeren. Maar het bewerken van staal vereist vakmanschap.
Lees meer

Mikrocentrum organiseert voor de 17e keer Precisiebeurs

Op woensdag 15 en donderdag 16 november organiseert Mikrocentrum voor de 17e keer de Precisiebeurs. Dit evenement is uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie.
Lees meer

Robots milieuvriendelijker dan mensen

'Hoewel robots sowieso minder belastend voor het milieu zijn, willen we het daar niet bij laten. Alle duurzame details gaan we dit jaar aanpakken, tot aan het hergebruiken van dozen toe', stelt algemeen directeur Karel van Vlastuin.
Lees meer

In de kijker op Metavak

Bezoek tijdens de ijzersterke vakbeurs Metavak het Plaatbewerkingsplein met de Sheet Metal Experience en het Demoplein van STYLE CNC. Tijdens de Sheet Metal Experience laat Pasterkamp Metal Sheet Solutions bezoekers de futuristisch aantrekkelijke en innovatieve mogelijkheden ervaren met verschillende bewerkingstechnieken.
Lees meer

Test zelf de kracht van 3M schuurkorrels

Schuurbanden en -schijven met keramische 3M Cubitron schuurkorrels overtuigen door de superieure levensduur, snijscherpte en oppervlakteafwerking. Om het schuurproces nog efficiënter te laten verlopen, werd de geavanceerde generatie 3M Cubitron II schuurkorrels ontwikkeld en de keramische hoogpresterende korrel een gedefinieerde, geometrische vorm gegeven.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine Metallerie Nederland nr. 1720

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.nl