10 mei 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMaak u op voor de eerste keer Eurofinish + Materials

Tijdens Eurofinish + Materials 2019 zijn alle spelers van het productieproces aanwezig. Het is voor het eerst dat er in de Benelux een vakbeurs plaatsvindt waar alle stappen binnen deze waardeketen worden afgedekt. De beurs vindt plaats op 15 en 16 mei in de Brabanthal in Leuven.

Een toepassing die veel voorkomt in een productieproces is stralen. Dit wordt gebruikt voor zowel voorbereidende taken als de afwerking van oppervlakten.

VOLGENDE WEEK START EERSTE EDITIE MATERIALS + EUROFINISH

Op 15 en 16 mei vindt in de Brabanthal in Leuven voor de eerste keer de beurs Materials + Eurofinish plaats. Voor organisators Mikrocentrum en VOM was het de logische volgende stap. "Waar Materials eindigt, begint Eurofinish", klinkt het.
Volledig artikel lezen

DE VEELZIJDIGHEID VAN STRALEN

Straalprocedés worden in de metaalindustrie voor de meest uiteenlopende toepassingen ingezet. Je ontdekt ze in dit artikel.
Volledig artikel lezen

OMZET VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP STIJGT MET 3%

Van Leeuwen Buizen Groep, een internationale handelsonderneming die gespecialiseerd is in stalen buizen en toepassingen van buizen en pijpen, heeft in 2018 een hogere winst gemaakt dan de voorbije jaren.
Lees meer

DROOGBEWERKING EN MQL KENNEN OPMARS

Zijn droogbewerking of minimale hoeveelheidssmering (MQL, Minimum Quantity Lubrication) een goed alternatief voor bewerkings- en koelsmeermiddelen? Die vraag komt steeds meer voor.
Lees meer

SECO ORGANISEERT MASTER CLASS 'TOEGEPASTE VERSPANINGSFYSICA'

Op 21 en 22 mei organiseert Seco Tools Benelux bij STODT in Hengelo voor de tweede keer een Master Class 'Toegepaste verspaningsfysica'. De opleiding, gedoceerd door Patrick De Vos, richt zich op productie- en engineeringverantwoordelijken.
Lees meer

OKUMA SLUIT ZICH AAN BIJ HET AMRC

Okuma is sinds april 2019 voor de komende vijf jaar lid van het AMRC (Advanced Manufacturing Research Centre) aan de Universiteit van Sheffield. Het AMRC is een netwerk van toonaangevende onderzoeks- en innovatiecentra over de hele wereld.
Lees meer

GOM BENELUX ORGANISEERT GOM INSPECT INTRODUCTION SEMINAR

Op 18 juni 2019 organiseert GOM Branch Benelux hun eerste GOM Inspect Introduction Seminar. Het seminarie biedt deelnemers een snelle en gebruiksvriendelijke introductie tot de GOM Inspect software.
Lees meer

STAALPRIJZEN BLIJVEN OP LAAG PITJE STAAN

De staalprijzen bleven in het eerste kwartaal van 2019 laag, ondanks enkele pogingen van fabrikanten om de prijzen op te drijven.
Lees meer

INTERFERENTIEVRIJE INWENDIGE KOELING

160pxGereedschapsonderdelen voor inwendige koeling en connectoren die bij gleufsteken, afsteken en andere draaibewerkingen mogelijk interferentie veroorzaken, behoren tot het verleden met de nieuwe toevoegingen aan het assortiment JETI-gereedschappen (Jetstream Integrated) van Seco Tools.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maak u op voor de eerste keer Eurofinish + Materials

Dit Online Magazine is een uitgave van PMG Nederland bv,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.be