26 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees online

Lees hier enkele boeiende getuigenissen uit de praktijk
Inkonox investeert in innovatie
Met de investeringen trok het bedrijf consequent de lijn van bijna twintig jaar groei en vernieuwing door, tot op vandaag duidelijk dé sleutel tot succes en continuïteit.
Metvico geeft goede voorbeeld
De berichten die ons bereiken over pas afgestuurde operatoren, zijn niet altijd even positief. Te weinig kennis, wordt dan gezegd. Maar dat is niet wat oude rotten uit het vak het meest dwarszit.
Shapes Metalworks investeert in CIM2000
Bij de oprichting werd er meteen in het ERP-pakket van softwareontwikkelaar Vandenbussche geïnvesteerd. Met de tools van CIM2000 ERP Software zet Shapes in op transparantie en korte doorlooptijden.
PTS blinkt uit als producent én verdeler
PTS is zowel producent van precisie-onderdelen als verdeler van personderdelen voor MDL in België. Daarbij komen nog de productie en de ontwikkeling van hydraulische persen op maat.

Metallerie TV
Ontdek onze video's

Bekijk meer nieuwigheden...
Lees meer sectornieuws...

KEMPPI X8 MIG WELDER voor extreme laswerkzaamheden

De X8 MIG Welder is geschikt voor extreme laswerkzaamheden met behoud van optimaal comfort. Geschikt voor de volgende lasprocessen:
• synergisch MIG/MAG;
• pulserend MIG/MAG;
• MIG hardsolderen;
• oplassen van slijtvaste lagen;
• elektrodelassen;
• gutsen.

Lees meer

Robots milieuvriendelijker dan mensen

'Hoewel robots sowieso minder belastend voor het milieu zijn, willen we het daar niet bij laten. Alle duurzame details gaan we dit jaar aanpakken, tot aan het hergebruiken van dozen toe', stelt algemeen directeur Karel van Vlastuin.
Lees meer

Vrij positioneerbare lineaire assen voor de koppeling van gereedschapsmachines

In het kader van de flexibilisering van productieprocessen voor Industrie 4.0 wordt de vrij regelbare koppeling van gereedschapsmachines steeds belangrijker. De lineaire, direct aangedreven assen uit de SCHUNK LDx-serie hebben zich bewezen voor flexibele en dynamische transporttaken.
Lees meer

Bewerk complexe werkstukken met FEHLMANN VERSA 645 linear

Eenvoudige tot complexe precisie werkstukken bewerken, 5 vlaks gepositioneerd of 5 assig simultaan, de FEHLMANN VERSA 645 linear volbrengt elke veeleisende opgave met gemak - precies en betrouwbaar.
Lees meer

Video: TENTE: e-drive verhoogt productiviteit en veiligheid

 VIDEOInnovatieve aandrijfunit van TENTE: e-drive. Een makkelijk te bedienen elektronisch aangedreven wiel om de productiviteit en de veiligheid in de logistieke workflow te verhogen.
Video

Mikrocentrum organiseert voor de 17e keer Precisiebeurs

Op woensdag 15 en donderdag 16 november organiseert Mikrocentrum voor de 17e keer de Precisiebeurs. Dit evenement is uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie.
Lees meer

Volg verschillende routes op Metavak

Volg tijdens METAVAK drie routes op de beursvloer naar het Demoplein, Plaatbewerkingsplein en Lasplein. Ontmoet 200 fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- of tussen handelaren uit de metaalindustrie.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online Magazine: Boeiende getuigenissen uit de praktijk

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.nl