06 augustus 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWat zijn de voordelen van bevelsnijden?

Bevelsnijden, oftewel het snijden onder een hoek, draagt zijn steentje bij aan de evolutie die plasmasnijden de laatste jaren heeft doorgemaakt. Door meer in te zetten op procescontrole en een intuïtief gebruik van software, kwam de techniek steeds meer op de voorgrond.

In internationaal nieuws is in juli de Europese vrijwaringsclausule voor de staalsector in de EU verhoogd met 5%, ondanks protesten.

Ten slotte kunt u over een kleine twee maanden op de EMO Hannover een live demonstratie bijwonen van umati, de universele interface voor bewerkingsmachines.

Matthias Robbe

Bladmanager

BEVELSNIJDEN MEE AAN DE BASIS VAN 'PLASMAREVIVAL'

Plasmasnijden heeft de afgelopen jaren een constante evolutie gemaakt. Onder andere de snijkwaliteit, de consistentie en het bereik zijn sterk verbeterd. Met plasma is tegenwoordig veel meer mogelijk, waardoor er meer overlap is met andere snijtechnologie├źn zoals laser- en autogeen snijden.
Volledig artikel lezen

EUROPESE VRIJWARINGSMAATREGEL VOOR STAAL VERHOOGD MET 5%

De vrijwaringsclausule voor de staalsector in de EU is automatisch met 5% verhoogd, ondanks protesten van de staalindustrie en de bezorgdheid van een aantal lidstaten.
Lees meer

YASKAWA BENELUX OPENT OFFICIEEL NIEUWE VESTIGING

Eind juni werd de nieuwe vestiging van Yaskawa Benelux op de Brainport Industries Campus (BIC) op feestelijke wijze officieel geopend. Verschillende gasten uit binnen- en buitenland, medewerkers, zakelijke partners en andere genodigden konden de nieuwe locatie bezoeken en een aantal presentaties bijwonen.
Lees meer

UMATI KRIJGT DEMONSTRATIE OP EMO HANNOVER 2019

Umati, de universele interface voor bewerkingsmachines, zal op de EMO Hannover, van 16 tot 21 september, live gepresenteerd worden. "Zo'n 50 machinefabrikanten van over de hele wereld bundelen hun krachten om te tonen hoe umati machinegegevens bruikbaar maakt", zegt verantwoordelijke Dr. Alexander Broos..
Lees meer

APT INTERNATIONAL IS GROTE STOCKHOUDER

APT International is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf kan terugvallen op een zeer stevige technische achtergrond omdat het ontstaan is vanuit een mechanische constructiewerkplaats, actief in het bouwen van machines voor diverse sectoren.
Lees meer

EUROFER BESPREEKT DE TOEKOMST VAN EUROPESE STAALSECTOR OP EUROPEAN STEEL DAY

Eurofer organiseerde eind juni zijn jaarlijkse conferentie European Steel Day 2019. De European Steel Day brengt de staalindustrie, beleidsmakers en belanghebbenden bijeen om de belangrijkste problemen waarmee de Europese staalsector wordt geconfronteerd, te bespreken.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Wat zijn de voordelen van bevelsnijden?

Bevelsnijden mee aan de basis van 'plasmarevival'

Dit Online Magazine is een uitgave van PMG Nederland bv,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.be