22 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees online

TWEEDEHANDSMACHINES AAN OPMARS BEZIG

De investering in het machinepark betekent voor vele bedrijven een grote financiële inspanning. Wie die armslag niet heeft, kan zich wenden tot de florerende markt van tweedehandsmachines.

L ees meer

DOSSIER RETROFIT
Tips en tricks bij aankoop tweedehandsmachine

BEURZEN
Herbeleef succesvolle editie van METAVAK

Veco investeert in contactloos 3D-meetsysteem van Mitutoyo

Een nieuwe toepassing vroeg bij Veco om een meetoplossing waarmee men in staat zou zijn de vorm van lakdruppeltjes optisch te meten. Die had men nog niet in huis.
Lees meer

Topkwaliteit in machine en gereedschap

Make! is in 1990 gestart met de verkoop in de Benelux van draaiautomaten van het Franse Manurhin. Sinds die begindagen heeft de firma de focus gelegd op machines voor serieproductie.
Lees meer

Pick & Clean

TH. Wortelboer levert Pick & Clean, de milieuvriendelijke oplossing voor roestvrij staal beitsen en passiveren van Nitty Gritty zonder elektriciteit of benodigde vloeistoffen.
Lees meer

FEHLMANN VERSA 645 linear

Eenvoudige tot complexe precisie werkstukken bewerken, 5 vlaks gepositioneerd of 5 assig simultaan, de FEHLMANN VERSA 645 linear volbrengt elke veeleisende opgave met gemak - precies en betrouwbaar.
Lees meer

Hyundai-Wia met Heidenhain

De CNC bewerkingscentra van Hyundai-Wia zijn nu ook leverbaar met Heidenhain besturing. Een ijzersterke combinatie van betrouwbare machinekwaliteit en een besturingssysteem die de standaard zet voor zowel universeel frezen als ook 5-assig frezen.
Lees meer

Aanschaf robot verrassend eenvoudig

RobWelding verkoopt de kant-en-klare lasrobotcellen, Ready Robotic Cell. Het betreft lascellen in verschillende formaten waarin een ABB-lasrobot gekoppeld is. Het aankoopproces van deze robotcellen is zo overzichtelijk, omdat het uit slechts 4 stappen bestaat: inventarisatie, configuratie, installatie en starten maar! De Ready Robotic Cell (RRC) is operationeel binnen één werkdag.
Lees meer

InssTek 3D metaalprinttechnologie op Formnext

De Zuid-Koreaanse fabrikant van 3D metaalprinters, InssTek presenteerde een deel van haar programma presenteren op de Formnext, die van 14 t/m 17 November in Frankfurt plaatsvond.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine: tips & tricks bij aankoop tweedehandsmachine

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.nl