22 november 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSpannende trends bij opspannen in draaibanken

Klauwplaten zijn van groot belang in de automatisering. Er gebeuren dan ook heel wat ontwikkelingen op het vlak van opspanning. In deze nieuwsbrief vindt u de belangrijkste ontwikkelingen bij de opspanningen van CNC-draaien.

Sinds augustus 2019 is er standaardblad dat spanningen van machines verbetert en de veiligheid verhoogt. Die verbeterde veiligheidseisen zullen dan ook een focus zijn op Metav 2020.

Matthias Robbe

Bladmanager

ONTWIKKELINGEN VAN OPSPANNINGEN VAN EEN CNC-DRAAIMACHINE

De standaard klauwplaat is nog steeds een veelgebruikte methode om op een CNC-draaibank producten op te spannen. De complexiteit van de werkstukken, dunwandige materialen, automatisering en de vraag naar meer flexibiliteit, zetten de fabrikanten van opspangereedschappen aan tot het ontwikkelen van nieuwe oplossingen.
Volledig artikel lezen

VEILIGHEID AAN DE MACHINE IS TOPPRIORITEIT OP METAV 2020

Eén van de onderwerpen die in Düsseldorf worden besproken is het nieuwe VDMA-standaardformulier 34192, dat de samenwerking tussen de fabrikanten van gereedschapsmachines en spaninrichtingen verbetert en de veiligheid verhoogt.
Lees meer

OPEN HUIS VAN DORMAC LOKTE OPNIEUW VEEL VOLK

Het Open Huis dat Dormac CNC Solutions op 7 en 8 november organiseerde, stond in het teken van het high-end segment. Dormac wilde de metaalindustrie kennis laten maken met de high-end machines uit het Doosan programma.
Lees meer

HYUNDAI WIA KONDIGT UITLOOP F500PLUS EN L230-SERIE AAN

Hyundai Wia is gestart met de uitloop van de F500PLUS bewerkingscentra en de L230-serie draaimachines. Tot en met eind 2019 levert Dymato, de Nederlandse dealer voor Hyundai Wia, beide modellen tegen een speciale uitloopactieprijs.
Lees meer

SALVAGNINI EN NIEW WINNEN REDDOT AWARD 2019 VOOR FACE-PROJECT

Salvagnini en NiEW, een bedrijf gespecialiseerd in business design en klantervaring in de industriële sector, hebben een RedDot Award ontvangen in de categorie Brands & Communication Design 2019.
Lees meer

APT INTERNATIONAL IS GROTE STOCKHOUDER

APT International is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf kan terugvallen op een zeer stevige technische achtergrond omdat het ontstaan is vanuit een mechanische constructiewerkplaats, actief in het bouwen van machines voor diverse sectoren.
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Spannende trends bij opspannen in draaibanken

Ontwikkelingen van opspanningen van een CNC-draaimachine

Dit Online Magazine is een uitgave van PMG Nederland bv,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.be