01 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Concrete oplossingen voor Smart Industry o120pxp TechniShow

Gegadigden uit de maakindustrie in de Benelux zakken van 20 tot en met 23 maart af naar de TechniShow in Utrecht (Nederland). Ze zullen er de nieuwste ontwikkelingen voor automatisatie en concrete oplossingen op vlak van Smart Industry te zien krijgen. Uiteraard blijft u ook via Metallerie op de hoogte van wat u kan verwachten op de vakbeurs.

Matthias Robbe
Bladmanager Metallerie

De grootste show voor productietechnologie in de Benelux

TechniShow presenteert u van 20 - 23 maart het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier vindt u innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.
Lees meer

Mitutoyo simuleert productievloer op TechniShow

160pxMitutoyo kan als meetspecialist niet ontbreken op TechniShow. Op de beurs zal het bedrijf een productievloer simuleren waar allerhande meetapparaten met elkaar verbonden zijn en non-stop aan het werk te zien zullen zijn.
Volledig artikel lezen

Supersnelle focus door gebruik van geluid om licht te moduleren

160pxTijdens TechniShow stelt Mitutoyo de TAGLENS voor. Dankzij het gebruik van geluid om licht te moduleren, zorgt dit scherpstelapparaat ervoor dat je via de scherptediepteregeling snel kan focussen, wat resulteert in zeer kwalitatieve beelden.
Lees meer

Bewerkingscentrum met innovatieve aandrijving

160pxEenvoudige tot complexe precisie werkstukken bewerken, 5 vlaks gepositioneerd of 5 assig simultaan, de FEHLMANN VERSA 645 linear volbrengt elke veeleisende opgave met gemak - precies en betrouwbaar.
Lees meer

We kunnen niet meer zonder robot!"

"We zouden niet meer zonder robot willen zijn", dit is een paar maanden na de aanschaf van een RobWelding-robot een veel gehoorde klantreactie bij de robotspecialist uit Dodewaard.
Lees meer

Unieke terugblik op 10 jaar PrimaPower

Prima Industrie S.p.A. blikt terug op het tienjarig bestaan van het bedrijf, na de overname van Finn-Power.
Lees meer

Zorg voor een betere opslag van platen en profielen

Voor een efficiënte opslag van uw plaatmateriaal kan u terecht bij Eurostorage.
Lees meer

Staalprijzen EU blijven stijgen

Terwijl in Azië door het Chinese Nieuwjaar (15 t/m 21 februari) de markt wat rustiger lijkt, draait in de EU de economie uitstekend. In Nederland noteert het CBS het hoogste groeicijfer sinds 2008.
Lees meer

CAD2M is uw partner in het optimaliseren van het maakproces

160pxCAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. Het bedrijf ondersteunt u in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer.
Volledig artikel lezen

Rösler staat u graag te woord op de TechniShow vakbeurs

160pxOp TechniShow presenteert Rösler de RapidFinish, een rollerbaan-straalmachine die ontwikkeld is voor het voorbehandelen van stalen werkstukken. Door het proces ontstaat er een oppervlak dat zich leent voor het aanbrengen van een dekkende laag of coating.
Lees meer

APT International is grote stockhouder

APT International is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf kan terugvallen op een zeer stevige technische achtergrond omdat het ontstaan is vanuit een mechanische constructiewerkplaats, actief in het bouwen van machines voor diverse sectoren.
Lees meer

Th. Wortelboer B.V. stelt nieuwste platkanten freesmachine voor

160pxTh. Wortelboer B.V. verhuurt, verkoopt en demonstreert de nieuwste plaatkanten freesmachine CHP-60 G. Dit nieuwe model kan traploos ingesteld worden tussen de 15° en 70° en kan plaatdiktes van 10 - 100 mm verwerken.
Lees meer

Metalease: de leasemaatschappij voor de metaalsector

Metalease staat in voor de financiering van uiteenlopende machines of objecten binnen de metaalwereld. Mede-eigenaar Jochem Leuverink verduidelijkt: “Enige voorwaarde is dat de machines ingezet worden om metaal te bewerken."
Lees meer

http://www.metallerie.nl

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Concrete oplossingen voor Smart Industry op TechniShow

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.nl