Online magazines

12 februari 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

Online versie bekijken
STANDALONE PONSMACHINE
Combimachines zijn in opmars, maar ook de standalone ponsmachine blijven in trek. Dit voornamelijk omwille van hun flexibiliteit en lagere kostprijs. Waarom? Hoe verloopt het ponsproces en welke zaken zijn belangrijk? Waar moeten we rekening mee houden?
Matthias Robbe - Bladmanager
 
Ponsen is het mechanisch aanbrengen van gaten in plaatmateriaal, waarbij de opening overeenkomt met de geometrie van de pons.
Keramische materialen bieden tal van voordelen ten opzichte van metalen, maar door de hoge hardheid vertoont technisch keramiek ook enkele nadelen. Wie de voordelen van additive manufacturing wil koppelen aan die van dit materiaal, stoot bijgevolg op enkele uitdagingen.
Twee onderliggende trends in CAD/CAM-software zullen voor een belangrijke verandering in de werkwijze van bedrijven zorgen. De eerste is de opkomst van geautomatiseerd calculeren, de tweede de transitie naar de cloud.
X: 2500 – Y: 1200 – Z: 1000 mm tafel: 3000 x 1000 mm – ISO 50 – 2500 rpm – 25 PK nieuwe Heidenhain 320 besturing + nieuwe freeskop inclusief gereedschappen – gewicht: 14 ton
Singeling bestelde via Wouters Cutting & Welding een APSi 1500 Pro lasmanipulator van PEMA Automated Welding for Shipbuilding and Offshore. Daarmee biedt Singeling nu nog meer capaciteit, nauwkeurigheid én beschikt het over uitgebreide mogelijkheden tot automatisering.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.