Online magazines

27 mei 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

BREED KEUZEMENU VOOR AUTOMATISERING
Metaalbedrijven kunnen vandaag de dag kiezen uit legio automatiseringsoplossingen. Van geavanceerde cellen met industrierobots voor product- en pallethandling tot CNC-draaimachines met stafaanvoer én geïntegreerde grijpers. En dan zijn er ook nog de cobots en mobiele robots ...

Matthias Robbe
Bladmanager
 
Voor bedrijven die voor het eerst instappen in automatisering of die capaciteitsuitbreiding zoeken, zijn er cobots en plug-and-play-systemen op basis van een industrierobot. En de mobiele robots zijn aan een opmars begonnen.
Heeft u steeds meer het gevoel dat u het overzicht over uw platen of profielen verliest? Dat een snelle en veilige handeling moeilijk wordt of dat u plaats te weinig heeft voor de opslag van uw materialen? Als groeiend bedrijf wilt u dit kost wat kost vermijden.
Sandvik Coromant, wereldleider op het gebied van metaal verspanen, heeft haar Coromant Capto® gereedschapshouders geüpgraded voor de T-Max® P hardmetaal draaiwisselplaat. De gereedschapshouders omvatten nu toevoer door het gereedschap van boven- en onder-koelmiddel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.