Online magazines

17 juni 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

Lastafels

Een lastafel in zijn eenvoudigste vorm is een stabiele, vlakke tafel waarop een lasser de verschillende onderdelen van zijn werkstuk kan vastzetten waardoor hij/zij de handen vrij heeft.

Matthias Robbe
Bladmanager

 
Een lastafel in zijn eenvoudigste vorm is een stabiele, vlakke tafel waarop een lasser de verschillende onderdelen van zijn werkstuk kan vastzetten waardoor hij/zij de handen vrij heeft. De huidige generatie lastafels omvat multifunctionele systemen met een hoge mate van precisie en duurzaamheid die door steeds meer bedrijfstakken worden ‘ontdekt’. Omdat de kwaliteit van de lastafels zelf tegenwoordig veelal gelijkwaardig is, zetten fabrikanten steeds vaker in op extra kwaliteitskenmerken, een veelheid aan accessoires en op maatwerk.
Gevestigd in het Brabantse plaatsje Oisterwijk vindt u Metalco b.v. ,een bedrijf met hoogstaand vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technieken. Sinds begin februari gerund door Ronnie van den Hurk en Janwillem Verschuuren. Ad Verstijnen heeft 22 jaar geleden de basis gelegd voor de onderneming en door de jaren heen het bedrijf steeds verder uitgebouwd tot een specialist in metaal met een zeer uitgebreid machinepark. Ad gaat nu van zijn welverdiende pensioen genieten.
PFERD-Gatzagen bestaan uit een taai, breukzeker en standvast HSS-Bimetaal. De zaagtanden zijn geproduceerd uit het hoogwaardige materiaal M42 (Co8). PFERD biedt gatzagen met een diameter tot 210 mm aan voor het gebruik in ventilatiekanalen.
Max werkstukbreedte: 1500 mm – max werkstukhoogte: 1200 mm - 4 turbines, elk 11 kW – bovengrondse installatie
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.