Online magazines

24 juni 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

TRENDS BIJ CNC-DRAAIBANKEN
Een standaard 2-assige CNC-draaibank wordt een zeldzaamheid: een Y-as én aangedreven gereedschappen zijn tegenwoordig de minimale eisen die aan een draaimachine worden gesteld. Dit maakt freesbewerkingen mogelijk aan het product dat van stafmateriaal wordt gedraaid en dat gaat nu veel verder dan een spiebaan frezen.

Matthias Robbe
Bladmanager
 
Heeft de klassieke CNC-draaibank nog toekomst? Of staan er straks alleen nog multitaskingmachines of hybride draaimachines in de metaalbedrijven? Zeker is dat CNC-draaien geavanceerder wordt en dat typische freesdelen soms efficiënter met een draaibewerking kunnen worden gemaakt.
Materials + Eurofinish + Surface is het kennis- en netwerkevent waar alle aspecten voor een goed en duurzaam eindproduct aan bod komen. Bezoekers vinden er een compleet overzicht van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de gehele keten: van grondstof tot en met gerealiseerd product.
Sandvik Coromant heeft twee nieuwe draaisoorten geïntroduceerd, speciaal ontworpen voor het bewerken van hittebestendige superlegeringen (HRSA).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.