Online magazines

02 september 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

 
JUISTE KEUZE LASGAS
Een gas heeft tijdens het lasproces diverse functies. Door de inzet van het juiste lasgas kunnen zowel de kwaliteit van het laswerk als de snelheid en de productiviteit worden verhoogd, en kunnen de productiekosten worden verlaagd. Dat sommige lasgassen ook nog eens bijdragen aan het beschermen van de lasser tegen de gevormde lasrook, is een mooie bonus.

Matthias Robbe
Bladmanager
Het op de juiste wijze (kunnen) inzetten van lasgassen vraagt om specialistische kennis, niet alleen wat betreft de ‘interne eigenschappen’ van de gasbestanddelen, ook wat betreft hun interactie in gespecialiseerde mengsels. Een gas heeft tijdens het lasproces diverse functies.
Heel wat metaalbedrijven hebben te kampen met een plaatsgebrek voor de opslag van hun profielen en platen. Een efficiënte en veilige handeling blijkt vaak moeilijk. Onze opslagsystemen zorgen voor een snelle en veilige oplossing.
Komend academiejaar bieden VIVES en Howest samen het nieuwe postgraduaat Digitale Transformatie in de Maakindustrie aan. Zo willen ze West-Vlaanderen verder laten uitgroeien tot een topprovincie op het vlak van maakindustrie en Industrie 4.0.
Nabewerking en finishen van 3D geprinte onderdelen is dikwijls een complex en tijdrovend proces. PFERD heeft de nodige gereedschappen ontwikkeld om dit proces te vereenvoudigen en te versnellen. Vraag ons advies.
Op 15 en 16 september 2021 staan VOM, Mikrocentrum en Vereniging ION klaar om exposanten en bezoekers terug bij elkaar te brengen om nieuwe business opportuniteiten te ontdekken. Twee dagen lang pronkt materiaalkunde samen met oppervlaktetechniek.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.