Online magazines

09 september 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

 
3 TRENDS MAKEN VAN HET KOELSMEERBAD EEN VLOEIBAAR GEREEDSCHAP
De laatste jaren is het beeld gekanteld: koelsmeermiddelen worden gezien als een gereedschap waarmee je wel degelijk het verspaningsproces kunt beïnvloeden. Dat heeft inmiddels tot heel nieuwe producten geleid. Op het vlak van koelsmeermiddelen voor de verspanende industrie spelen er drie trends.

Matthias Robbe
Bladmanager
Koelsmeermiddelen zijn jarenlang het stiefkindje geweest in de verspaning. Een noodzakelijk iets om spanen te kunnen maken. De laatste jaren is het beeld gekanteld: koelsmeermiddelen worden gezien als een gereedschap waarmee je wel degelijk het verspaningsproces kunt beïnvloeden.
Vidra Metaalproducten B.V. is de vaste toeleverancier van draadproducten voor tal van opdrachtgevers in zeer uiteenlopende vakgebieden. Wij nemen deze rol van toeleverancier heel serieus en stemmen onze productie optimaal af op de eisen en wensen van onze klanten.
METAVAK, hét nationale vakevent voor de metaalbranche, vindt plaats op 5, 6 en 7 oktober 2021 in Evenementenhal Gorinchem.
Toshiba/Shibaura BP-130R22 5 assige kotterbank X: 4064 – Y: 2540 – Z: 1524 – W: 711 mm / ISO 50 / 37 kW / 2500 rpm / wisselaar met 60 posities / koeling door spil / Renishaw
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.