Online magazines

16 september 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

 
TIG-lassen evolueert
TIG-lassen is een gecompliceerde lastechniek die de nodige expertise vergt. Bovendien is deze lastechniek, die garant staat voor nauwkeurigheid en esthetiek van de lasverbinding, kostenintensief. Diverse innovatieve technieken en ontwikkelingen hebben er echter gaandeweg voor gezorgd dat deze techniek op steeds bredere schaal toepasbaar is.

Matthias Robbe
Bladmanager
Nabewerking en finishen van 3D geprinte onderdelen is dikwijls een complex en tijdrovend proces. PFERD heeft de nodige gereedschappen ontwikkeld om dit proces te vereenvoudigen en te versnellen. Vraag ons advies.
Elk jaar verzamelen fabrikanten, importeurs en groothandelaren in Evenementenhal Gorinchem om er de laatste technieken op gebied van verspanen, plaatbewerking, automatisering, 3D-printen, verbinden en oppervlaktebehandeling te presenteren.
Emuge-Franken presenteert zijn MULTI gereedschappengamma, een beperkte voorselectie gereedschappen waarmee zijn klanten een maximaal aantal verschillende bewerkingen kunnen uitvoeren.
TIG-lassen is een gecompliceerde lastechniek die de nodige expertise vergt. Diverse innovatieve technieken en ontwikkelingen hebben er echter gaandeweg voor gezorgd dat deze techniek op steeds bredere schaal toepasbaar is.
Voor elk beroep is er een Ford. Geniet tijdens de maand september uitzonderlijk van 0,49%* financiële renting op alle Ford bedrijfswagens. *Aanbieding onderworpen aan voorwaarden. Brandstofverbruik: 2,9-13,3L/100 KM. CO₂ 66-348G/KM. (WLTP)
De nieuwe catalogus omvat meer dan 10.000 artikelen voor op het werk, inclusief actuele modellen van geselecteerde topmerken en innovatieve nieuwigheden in het gamma werkhandschoenen en veiligheidsschoenen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.