Online magazines

01 oktober 2021 Vakinformatie voor de metaalindustrie

 
ONTWIKKELINGEN BIJ HET LASERSNIJDEN
Lasersnijden heeft sinds de introductie in 1965 als techniek een groot aantal ontwikkelingen doorgemaakt en is nog altijd volop in beweging. Enerzijds zijn er de snijtechnologische innovaties, anderzijds ontwikkelingen op het gebied van procesondersteuning en -integratie, met als ultiem doel de autonome plaatwerkfabriek. Tijd voor een tussenbalans!

Matthias Robbe
Bladmanager
Lasersnijden heeft een groot aantal ontwikkelingen doorgemaakt en is nog altijd volop in beweging. Tijd voor een tussenbalans met Kurt van de Collie (LVD), Luc Creemers (Yamazaki Mazak), Matthieu Deram (Haco) Marc Leeman (Metanox), Hans van de Meerakker (Bystronic) en Karel Vincke (V.A.C. Machines).
Metavak is het enige jaarlijkse vakevent voor de metaalbranche. Elk jaar verzamelen fabrikanten, importeurs en groothandelaren in Gorinchem om er de laatste technieken op gebied van verspanen, plaatbewerking, automatisering, 3D-printen, verbinden en oppervlaktebehandeling te presenteren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.