Online magazines

28 oktober 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
veilig lasten draaien op de rolbrug
Voor sommige applicaties kan het handig zijn om het stuk niet alleen te hijsen, maar het ook te draaien. Dat kan bijvoorbeeld toelaten om het stuk rond om rond te inspecteren, om het beter te positioneren voor de volgende fase in het productieproces of om het transport optimaler te laten verlopen. Ook het roteren van een mal is een mogelijkheid. Maar hoe kan dat op een veilige manier gebeuren?

Matthias Robbe
Bladmanager
Voor sommige applicaties kan het handig zijn om het stuk niet alleen te hijsen, maar het ook te draaien. Dat kan bijvoorbeeld toelaten om het stuk rond om rond te inspecteren, om het beter te positioneren voor de volgende fase in het productieproces of om het transport optimaler te laten verlopen.
Gaten maken is een van de meest gangbare bewerkingsprocessen geworden bij het werken met composietmaterialen. Het bewerken van composietmaterialen — waarin twee of meer materialen met verschillende fysische en chemische eigenschappen zijn gecombineerd — omvat het snijden, of breken van het vezeldeel van het materiaal.
Met nieuwe 2D-touchscreen besturing - tss staanders : 3150 mm – slag : 200 mm – max open: 400 mm – uitlading: 250 mm
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.