Online magazines

15 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
Automatische platenmagazijnen
Dankzij een geautomatiseerd systeem kan het materiaal snel en zonder manueel handelen worden uitgevoerd richting de bewerkingsmachine. Dat daarbij zoveel mogelijk materiaal op een relatief klein vloeroppervlak kan worden gestockeerd, is een prettige bijkomstigheid. Daar komt nog bij dat de terugverdientijd relatief kort is: de meeste bedrijven lukt dit al binnen vier of vijf jaar.

Matthias Robbe
Bladmanager
Onder de druk van flexibel en efficiënt produceren, zijn automatische platenmagazijnen al enkele jaren in opmars. Niet zo vreemd, aangezien opslag en logistiek nogal eens het ‘zorgenkindje’ zijn van het proces.
Opslagsystemen zijn er in tal van uitvoeringen, maten … Maar hoe wordt nu bepaald wat het juiste systeem is voor de opslag van uw metalen platen en profielen?
6 assen: Y1 / Y2 / X / R1 / R2 / V - tss staanders : 2550 mm – slag : 235 mm – max open: 550 mm
Deze kleding koppelt vernieuwing aan duurzaamheid: met de nieuwe 'PEAK'-werkkledij van MEWA behoudt het huidoppervlak van relevante lichaamszones onder de jas en de broek constant een temperatuur van ongeveer 37,5°C. PEAK combineert de 37.5® -technol
Slijpen, frezen, borstelen, ontbramen, polijsten of de bewerking van lasnaden met robots – de keuze van geschikte gereedschappen heeft een aanzienlijke impact op de efficiëntie van uw geautomatiseerde processen. Vraag ons advies. Info-nl@pferd.com
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.